Πάτρα: Ζευγάρι έκρυβε ενάμισι κιλό χασίς σε δύο σπίτια

Πάτρα: Ζευγάρι έκρυβε ενάμισι κιλό χασίς σε δύο σπίτια

Τους ασκήθηκε δίωξη για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος

Patra-xasis
Ταυτόχρονη έφοδο σε δυο σπίτια που διατηρεί ένας 25χρονος Έλληνας στα Βραχναίικα Αχαΐας έκαναν οι από αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, μετά από πληροφορίες ότι διακινούσε σημαντικές ποσότητες χασίς μαζί με την 24χρονη σύντροφό του.

Οι αστυνομικοί βρήκαν συνολικά μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 833 γραμμαρίων, ένα πλαστικό τάπερ με κάνναβη βάρους 478 γραμμαρίων, ένα φιξάκι με χασίς βάρους τριών γραμμαρίων και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές, ενώ κατέσχεσαν 1.055 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις του παράνομου εμπορεύματος.

Το ζευγάρι συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πατρών άσκησε και στους δυο δίωξη για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

*** Στοιχεία και πληροφορίες οδήγησαν τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Ήλιδας στην κατοικία ενός 61χρονου στην Αμαλιάδα, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν δέκα συσκευασίες που περιείχαν 108 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο δράστης συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης