Κινητοποίηση στον Ευαγγελισμό λόγω ενός... Παπανδρέου

evaggelismos

Ειδοποιήθηκαν το υπουργείο Υγείας και το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) και όλοι βρίσκονταν υπ’ ατμόν για να  αντιμετωπίσουν  το καρδιολογικό πρόβλημα  «στον ασθενή Παπανδρέου»

«Συναγερμός» σήμανε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» το μεσημέρι της Τετάρτης, από τα γραφεία της διοίκησης μέχρι το Τμήμα Επειγόντων, έπειτα από την ενημέρωση πως «ο Παπανδρέου βρίσκεται καθ’ οδόν αντιμετωπίζοντας καρδιολογικό πρόβλημα».

Στο εφημερεύον νοσοκομείο όλοι οι επαγγελματίες υγείας συνέχισαν να προσφέρουν με τον ίδιο αμείωτο ρυθμό τις υπηρεσίες υγείας στους ασθενείς που προσέρχονταν, ωστόσο με διακριτικές και στοχευμένες κινήσεις όπως αυτές που επιβάλλει το άγραφο πρωτόκολλο της «υποδοχής» ενός πρώην Πρωθυπουργού ως ασθενή οι υπεύθυνοι της εφημερίας προετοιμάζονταν να παραλάβουν «τον ασθενή Παπανδρέου».

Ειδοποιήθηκαν το υπουργείο Υγείας και το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) και όλοι βρίσκονταν υπ’ ατμόν δεδομένου και του προβλήματος υγείας που αναφέρθηκε για τον 65χρονο αλλά και σε πολύ καλή φυσική κατάσταση πρώην Πρωθυπουργό της χώρας.

Η άφιξη του ασθενή έγινε και η περίθαλψη του δόθηκε αμέσως, μόνο που δεν ήταν ο… Γιώργος Παπανδρέου αλλά ένας άλλος πολίτης με το ίδιο επώνυμο και επιπλέον με μία… 20ετία λιγότερη επάνω του. Ο 46χρονος, υγειονομικός στο επάγγελμα, αντιμετώπιζε καρδιολογικό πρόβλημα, το οποίο σε συνδυασμό με την ηλικία του, αξιολογήθηκε ως ιδιαίτερα επείγον περιστατικό.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

S.K.

tota, tota, tota...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

start0

Αλλοθι για την αστυνομία μια ομάδα κουκουλοφόρων, προκειμένου να κάνει εκτεταμένη χρήση χημικών, για να τρομοκρατηθούν και να απομακρυνθούν οι διαδηλωτές - Ακραία στοιχεία και ακροδεξιούς είδε το Μαξίμου

21