Κινητοποίηση στον Ευαγγελισμό λόγω ενός... Παπανδρέου

evaggelismos

Ειδοποιήθηκαν το υπουργείο Υγείας και το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) και όλοι βρίσκονταν υπ’ ατμόν για να  αντιμετωπίσουν  το καρδιολογικό πρόβλημα  «στον ασθενή Παπανδρέου»

«Συναγερμός» σήμανε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» το μεσημέρι της Τετάρτης, από τα γραφεία της διοίκησης μέχρι το Τμήμα Επειγόντων, έπειτα από την ενημέρωση πως «ο Παπανδρέου βρίσκεται καθ’ οδόν αντιμετωπίζοντας καρδιολογικό πρόβλημα».

Στο εφημερεύον νοσοκομείο όλοι οι επαγγελματίες υγείας συνέχισαν να προσφέρουν με τον ίδιο αμείωτο ρυθμό τις υπηρεσίες υγείας στους ασθενείς που προσέρχονταν, ωστόσο με διακριτικές και στοχευμένες κινήσεις όπως αυτές που επιβάλλει το άγραφο πρωτόκολλο της «υποδοχής» ενός πρώην Πρωθυπουργού ως ασθενή οι υπεύθυνοι της εφημερίας προετοιμάζονταν να παραλάβουν «τον ασθενή Παπανδρέου».

Ειδοποιήθηκαν το υπουργείο Υγείας και το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) και όλοι βρίσκονταν υπ’ ατμόν δεδομένου και του προβλήματος υγείας που αναφέρθηκε για τον 65χρονο αλλά και σε πολύ καλή φυσική κατάσταση πρώην Πρωθυπουργό της χώρας.

Η άφιξη του ασθενή έγινε και η περίθαλψη του δόθηκε αμέσως, μόνο που δεν ήταν ο… Γιώργος Παπανδρέου αλλά ένας άλλος πολίτης με το ίδιο επώνυμο και επιπλέον με μία… 20ετία λιγότερη επάνω του. Ο 46χρονος, υγειονομικός στο επάγγελμα, αντιμετώπιζε καρδιολογικό πρόβλημα, το οποίο σε συνδυασμό με την ηλικία του, αξιολογήθηκε ως ιδιαίτερα επείγον περιστατικό.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

S.K.

tota, tota, tota...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

rbc0000

Η υπουργός Εργασίας ήταν ομιλήτρια σε εκδήλωση τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ σε καφέ της πλατείας  Πλαστήρα - Ρουβίκωνας: «Συγχαίρουμε  την κυρία Αχτσιόγλου για την επιτυχή ολοκλήρωση του τελευταίου μνημονίου - Τίποτα δεν μας έχει πείσει ότι η δεξιά θα τα κατάφερνε καλύτερα»

48
eldorado-skouries__1_

Η εταιρεία έχει αποστείλει εξώδικο, τον περασμένο Αύγουστο, προς την κυβέρνηση και τους συναρμόδιους υπουργούς, με το οποίο ζητά αποζημίωση ύψους 750 εκατ. ευρώ για αποκατάσταση της ζημιάς που -όπως υποστηρίζει- υπέστη εξαιτίας των καθυστερήσεων

11
school20

Μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί τι ήταν αυτό που οδήγησε τον 15χρονο σε αυτή την ακραία απόφαση ωστόσο οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο και σε αυτή την περίπτωση να κρύβεται ο σχολικός εκφοβισμός