Πακιστανοί λαθρέμποροι συνελήφθησαν στην Καρδίτσα

Πακιστανοί λαθρέμποροι συνελήφθησαν στην Καρδίτσα

Στην κατοχή των τεσσάρων αλλοδαπών ηλικίας 25, 30, 30 και 40 χρόνων βρέθηκαν συνολικά 1.480 αφορολόγητα πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών τα οποία κατασχέθηκαν

Elas
Εκατοντάδες λαθραία πακέτα τσιγάρων αποκάλυψε ο έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. σε τέσσερις Πακιστανούς οι οποίοι εντοπίστηκαν να τα διαθέτουν προς πώληση κοντά στον χώρο μιας λαϊκής αγοράς στην Καρδίτσα.

Στην κατοχή των τεσσάρων αλλοδαπών ηλικίας 25, 30, 30 και 40 χρόνων βρέθηκαν συνολικά 1.480 αφορολόγητα πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με 300 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις ενώ στην κατοχή του ενός 30χρονου βρέθηκε και μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας και τους ασκήθηκε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση.

*** Ξημερώματα επιχείρησε να περάσει από τους Ευζώνους προερχόμενος από την Βουλγαρία ένας 69χρονος, ελπίζοντας ότι θα αποφύγει τον έλεγχο στο αυτοκίνητό του. Όμως, τον σταμάτησαν αστυνομικοί της Ομάδας Καταπολέμησης Διασυνοριακού Εγκλήματος που έκαναν το όχημα φύλλο και φτερό και βρήκαν τα 96 πακέτα τσιγάρων και δέκα συσκευασίες καπνού που είχε κρυμμένα. Ο 69χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς, ενώ τα λαθραία προϊόντα κατασχέθηκαν, όπως και το όχημά του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης