Ναύπακτος: 11χρονος «δόλωμα» για κλοπή σε βάρος ηλικιωμένου!

Ναύπακτος: 11χρονος «δόλωμα» για κλοπή σε βάρος ηλικιωμένου!

Οι δυο πιτσιρικάδες προσπάθησαν να ξαφρίσουν το θύμα τους το πρωί της Κυριακής, αλλά ο ηλικιωμένος τους πήρε είδηση και κατάφερε να συγκρατήσει στον 11χρονο, ενώ ο δεύτερος ανήλικος διέφυγε και αναζητείταi

Elas
Ένα αγοράκι μόλις 11 χρόνων χρησιμοποίησε ένας άλλο ανήλικος, για να αποσπάσει την προσοχή ενός ηλικιωμένου στη Ναύπακτο ώστε να καταφέρει ο ίδιος να «βουτήξει» όσα χρήματα είχε στην τσέπη του! Ο λιλιπούτειος πορτοφολάς «πλήρωσε τη νύφη», αφού συνελήφθη, ενώ ο συνεργός του διέφυγε!

Οι δυο πιτσιρικάδες προσπάθησαν να ξαφρίσουν το θύμα τους το πρωί της Κυριακής, αλλά ο ηλικιωμένος τους πήρε είδηση και κατάφερε να συγκρατήσει στον 11χρονο ενώ ο δεύτερος ανήλικος διέφυγε και αναζητείται.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ναυπακτίας συνέλαβαν και τον 43χρονο πατέρα του μικρού, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου κατηγορούμενος για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

*** Ανήλικος ήταν και ο δράστης της απόπειρας κλοπής στο αυτοκίνητο ενός κατοίκου της κοινότητας Αμύκλες στον Δήμο Σπάρτης, που είχε γίνει την περασμένη Παρασκευή. Πρόκειται για έναν 15χρονο τσιγγάνο που ταυτοποιήθηκε έπειτα από έρευνα των ανδρών της Ασφαλείας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που περιλαμβάνει και τους γονείς του, για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης