Στη Φλώρινα έπιασαν Αλβανό που αναζητούσε το Βέλγιο

Στη Φλώρινα έπιασαν Αλβανό που αναζητούσε το Βέλγιο

Σε βάρος του εκκρεμούσε το διωκτικό έγγραφο που είχε εκδοθεί από τις βελγικές αρχές με κατηγορίες για εγκληματική συνομωσία, κλοπή και απόπειρα κλοπής

xeiropedes_0
Με εντολή του εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας, ξεκίνησε ήδη η διαδικασία για την έκδοση στο Βέλγιο ενός νεαρού Αλβανού που συνελήφθη στην Κρυσταλλοπηγή της Φλώρινας, καθώς διωκόταν με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης.

Ο 29χρονος αλλοδαπός υποβλήθηκε σε έλεγχο στοιχείων από τους αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε το διωκτικό έγγραφο που είχε εκδοθεί από τις βελγικές αρχές με κατηγορίες για εγκληματική συνομωσία, κλοπή και απόπειρα κλοπής.

*** Στην φυλακή έστειλε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων έναν 56χρονο Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας που του έκαναν έλεγχο στα Ιωάννινα και διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ιωαννίνων για απάτη και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης πέντε ετών και δύο μηνών.

*** Παράνομα είχε περάσει στη χώρα ένας 33χρονος Αλβανός που εντοπίστηκε στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας από αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών. Μάλιστα, σε βάρος του εκκρεμούσαν τόσο απαγόρευση εισόδου σε έδαφος Schengen, όσο και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών μηνών και δέκα ημερών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης