Τζακ ποτ στην κλήρωση του Τζόκερ

tzoker444

Στην επόμενη κλήρωση τα διανέμομενα κέρδη αναμένεται να ξεπεράσουν τα δύο εκατ. ευρώ - Δείτε τους τυχερούς αριθμούς στην κλήρωση του Μ. Σαββάτου

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην κλήρωση 1903 του Τζόκερ η οποία πραγματοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα του Μ. Σαββάτου. Οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι : 21, 29, 31, 32, 40 και Τζόκερ ο αριθμός 16.

Να σημειωθεί ότι δεν υπήρξε τυχερό δελτίο ούτε στη δεύτερη κατηγορία. Στην επόμενη κλήρωση τα διανέμομενα κέρδη αναμένεται να ξεπεράσουν τα δύο εκατ. ευρώ.
Τζοκερ_7_4

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Bobos

Μην παίζεται τζόκερ. Διαλέξτε 10 παιχνίδια με μεγάλες αποδόσεις στο στοίχημα. Μικρές πιθανότητες, αλλά διαλέγεις εσύ την τύχη σου. Όχι τα μπαλάκια του ΟΠΑΠ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

petrailea3

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «360ο Ενέργειες» που υλοποιεί για τη Νέα Γενιά και την ποιοτική εκπαίδευση, αναλαμβάνει τη γενικότερη υποστήριξη του αγγλόφωνου Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «MSc in Oil and Gas Process Systems Engineering» (Βιομηχανικά συστήματα Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου) του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.