Εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη: Άγνωστο αντικείμενο βρέθηκε στο αμάξι της

Εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη: Άγνωστο αντικείμενο βρέθηκε στο αμάξι της

Εδώ και λίγες ώρες στην περιοχή που βρέθηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη, βρίσκονται ο αδερφός της Γιώργος, μαζί με τους δικηγόρους της οικογένειας αλλά και νέος πραγματογνώμονας ο οποίος θα πραγματοποιήσει νέα αυτοψία

αεφγσερφτγ
Ένα αντικείμενο που βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη, ίσως ανατρέψει, τα μέχρι στιγμής δεδομένα που μιλούν για αυτοχειρία της 44χρονης. Το στοιχείο αυτό, το οποίο σύμφωνα με το δικηγόρο της οικογένειας κ. Βασίλη Ταουξή δεν ανήκει στην άτυχη Ειρήνη, εντοπίστηκε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, από την έρευνα του τεχνικού συμβούλου κ. Γκουρμπάτση, ο οποίος στην έκθεσή του αναφέρει ότι ο θάνατος της 44χρονης είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας. Το νέο στοιχείο βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστεί και τα αποτελέσματα ίσως δώσουν τέλος στην πολύκροτη υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο από τις αρχές του χρόνου.

Εδώ και λίγες ώρες στην περιοχή που βρέθηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη, βρίσκονται ο αδερφός της Γιώργος, μαζί με τους δικηγόρους της οικογένειας αλλά και νέος πραγματογνώμονας ο οποίος θα πραγματοποιήσει νέα αυτοψία, τόσο το στο σημείο όσο και στο αυτοκίνητο της 44χρονης που βρίσκεται στην αστυνομική διεύθυνση Αγρινίου.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη κ. Βασίλης Ταουξής μιλώντας στο protothema.gr επισήμανε πως το νέο στοιχείο είναι πολύ σημαντικό για την διαλεύκανση της υπόθεσης:

«Το αντικείμενο θεωρώ ότι δεν ανήκει στην Ειρήνη Λαγούδη. Ρωτήσαμε όλα τα μέλη της οικογένειας και μας είπαν το συγκεκριμένο δεν είναι δικό της , πρέπει να ανήκει σε άλλο πρόσωπο . Το συγκεκριμένο αντικείμενο βρέθηκε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου που μαρτύρησε η Ειρήνη. Εάν αυτό το αντικείμενο αποδοθεί σε κάποιο πρόσωπο τότε αυτό το πρόσωπο θα πρέπει να έχει άμεση σχέση με τις αιτίες και το θάνατο της Ειρήνης .Ένα προσωπικό στοιχείο το οποίο φοριέται δεν αφήνεται και μάλιστα σε ένα τόσο οφθαλμοφανές μέρος όπως είναι η θέση του συνοδηγού του αυτοκινήτου . Άρα κατά την άποψή μου , αυτό το αντικείμενο πρέπει να ξεχάστηκε εκεί ή αποσπάστηκε. Η δικιά μου η εκδοχή είναι ότι αποσπάστηκε στην αψιμαχία που έγινε , στη μάχη που έγινε στην καμπίνα του μικρού αυτοκινήτου . Σε μια προσπάθεια άμυνας , αντίδρασης , προσπάθεια διάσωσης της άτυχης Ειρήνης. Εγώ θεωρώ ότι ήδη πρέπει να είναι στα εγκληματολογικά εργαστήρια κι αν δεν είναι θα το ζητήσουμε άμεσα».

Στο σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο πέθανε η Ειρήνη Λαγούδη βρίσκεται και ο αδερφός της Γιώργος ο οποίος θα αποθέσει λίγα λουλούδια και να ανάψει μια λαμπάδα στη μνήμη της αγαπημένης του αδερφής. Παράλληλα ο νέος πραγματογνώμονας θα κάνει επιτόπια αυτοψία. Όπως επισήμανε στο protothema.gr ο κ. Βασίλης Ταουξής ,οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και εκτίμησε πως σε λίγο καιρό θα βρεθούν όλα τα κομμάτια του παζλ της υπόθεσης αυτής.

«Ο Γιώργος Λαγούδης μαζί με τους νομικούς παραχθέντες της οικογένειας , συνοδευόμενοι από τον καινούργιο πραγματογνώμονα , επισκεπτόμαστε τη λίμνη , αφενός για να αποθέσει λίγα λουλούδια και μια λαμπάδα στο μέρος που μαρτύρησε η αδερφή του και αφετέρου για να κάνει επιτόπια αυτοψία ο νέος πραγματογνώμονας . Παράλληλα ,επισκεφτήκαμε τον προϊστάμενο της εισαγγελίας των Πλημμελειοδικών Aγρινίου όπου είχαμε μια γόνιμη συνεργασία αφού ως γνωστό εκείνος εδώ και αρκετό καιρό προΐσταται της προανακριτικής διαδικασίας και επιλαμβάνεται των ερευνών και της εξέτασης όλων των στοιχείων που προκύπτουν . Πιστεύω ότι είμαστε πολύ κοντά στο να βρεθούν και να κλείσουν και τα τελευταία κομμάτια του παζλ που μας λείπουν . Οι εξελίξεις τρέχουν με γοργούς ρυθμούς σε τέτοιο σημείο που δεν τις προλαβαίνουν . Τέλος, μπήκε στην υπόθεση εκτός από τον καινούργιο πραγματογνώμονα κι ένας νέος νομικός συμπαραστάτης , ο καθηγητής του Ποινικού Δικαίου του Πανεπιστημίου της Κομοτηνής , Κ. Στυλλιανός Παπαγεωργίου Γονατάς» τόνισε ο κ. Ταουξής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης