Ειρήνη Λαγούδη: «Άνοιξαν το Viber και άλλαξαν τη φωτογραφία της», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

Ειρήνη Λαγούδη: «Άνοιξαν το Viber και άλλαξαν τη φωτογραφία της», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

Τη διαπίστωση έκανε ο αδελφός της και ενημέρωσε τον δικηγόρο τους - Το κινητό της άτυχης γυναίκας παραμένει εξαφανισμένο - Επιμένει στην εκδοχή της δολοφονίας η οικογένεια

Ειρήνη Λαγούδη: «Άνοιξαν το Viber και άλλαξαν τη φωτογραφία της», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας
Ένας μήνας έχει συμπληρωθεί από τον θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη λίμνη Τριχωνίδα και οι Αρχές ακόμη προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο αν πρόκειται για δολοφονία ή αυτοχειρία.

Ένας από τους γρίφους που βάζουν ενισχύουν το θρίλερ είναι το εξαφανισμένο κινητό της άτυχης γυναίκας, καθώς δεν έχει βρεθεί από την ημέρα που εντοπίστηκε το πτώμα της. 

Ωστόσο, μία νέα αποκάλυψη διά στόματος του δικηγόρου της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη, Βασίλη Ταουξή, έρχεται να ανατρεψει τα δεδομένα. 

Κλείσιμο
Μιλώντας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο κ.Ταουξής ανέφερε ότι το κινητό της Ειρήνης άνοιξε και μάλιστα κάποιοι άλλαξαν και τη φωτογραφία προφίλ στο Viber.

«Eχτές το βράδυ με επισκέφτηκε στο γραφείο μου τρομαγμένος ο αδελφός της και μου είπε πως κάποιοι έχουν ανοίξει το Viber της Ειρήνης. Του είπα ότι πρέπει να ενημερώσουμε την Αστυνομία. Μου απάντησαν ότι κάνουν προσπάθειες σύνδεσης και ενημέρωσης. Σήμερα με ξαναπήρε τηλέφωνο (ο αδελφός της Ειρήνης) και μου είπε ότι το Viber εξακολουθεί να είναι εν λειτουργία και τις πρωινές ώρες άλλαξαν τη φωτογραφία στο προφίλ της. Αρχίζει και εδραιώνεται μέρα με τη μέρα η πεποίθηση πως κάποιος έχει το κινητό και το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν. Θεωρώ πως η έρευνα θα στραφεί προς πάσα κατεύθυνση» κατέληξε ο κύριος Ταουξής.

Η οικογένεια της Ειρήνης πιστεύει ακράδαντα από την αρχή ότι η 44χρονη μητέρα έχει πέσει θύμα δολοφονίας, ενώ έχει καταθέσει μηνύσεις για ανθρωποκτονία από δόλο κατά αγνώστων. 


Ο κ.Ταουξής πριν από λίγες ημέρες μιλώντας στο protothema.gr μετά τη διενέργεια της αυτοψίας στο μισοκαμμένο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη
είχε δηλώσει ότι «υπήρχαν στοιχεία από τα οποία μετά από επιμελημένη έρευνα και αξιολόγηση προκύπτουν μεγαλύτερα ερωτηματικά για το αν είναι δυνατόν η εικόνα αυτού του αυτοκινήτου να παραπέμπει σε σκηνικό αυτοκτονίας»

«Έχω την πεποίθηση ότι παραπέμπει σε σκηνικό συμβολαίου θανάτου -ανθρωποκτονίας από πρόθεση με δόλο και με ιδιαίτερα τεχνάσματα . Δεν μπορώ να εξηγησω πως το αμάξι έχει καεί μόνο στο μπροστινό τμήμα τόπους τόπους, πως τα πατάκια είναι εντελώς άθικτα , πως το αυτοκίνητο απέξω αν το πλύνουν δεν θα παραπέμπει σε τίποτα σε σκηνικό αυτοκτονίας ή σκηνικό θανάτου», είχε τονίσει χαρακητριστικά.

Πάντως, οι πρώτες πληροφορίες για τα ευρήματα των τοξικολογικών εξετάσεων από το ιατροδικαστικό εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών φαίνεται ότι ενισχύουν το σενάριο της δολοφονίας, καθώς αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για λήψη ουσιών που θα επηρέαζαν την αντίληψή της. Ωστόσο, έως στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης