Ειρήνη Λαγούδη: Γρίφος οι «κενές» ώρες την ημέρα της εξαφάνισής της

Ειρήνη Λαγούδη: Γρίφος οι «κενές» ώρες την ημέρα της εξαφάνισής της

Σύμφωνα με τη μαρτυρία κυνηγού το αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη δεν βρισκόταν στο σημείο τουλάχιστον ως τις 4 το απόγευμα, την ημέρα των Θεοφανείων 

Ειρήνη Λαγούδη: Γρίφος οι «κενές» ώρες την ημέρα της εξαφάνισής της
Μυστήριο και αναπάντητα ερωτήματα συνεχίζουν να στοιχειώνουν τον θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, καθώς καθημερινά κάθε νέο στοιχείο που προκύπτει περιπλέκει ακόμη περισσότερο την υπόθεση. 

Ένα από τα ερωτημάτικά προκύπτουν από το γεγονός ότι ενώ το αυτοκίνητο της 44χρονης καταγράφηκε από κάμερα λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της ημέρας των Θεοφανίων, σε απόσταση περίπου 15 λεπτών από την παραλία Φωτμού, το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή, μία νέα μαρτυρία υποστηρίζει ότι μέχρι τις 16:00 το απόγευμα, δεν έφτασε εκεί κανένα αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο από το Αγρίνιο που έφερε στο φως τη μαρτυρία ενός νεαρού κυνηγού, επισημαίνει ότι στο συγκεκριμένο σημείο, στην παραλία Φωτμού, δεν είδε κανένα αυτοκίνητο. 
Κλείσιμο

Ειδικότερα,  το αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη δεν βρισκόταν στο σημείο τουλάχιστον ως τις 4 το απόγευμα, την ημέρα των Θεοφανείων (ημέρα Σάββατο), όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο μάρτυρας.

Όπως ανέφερε ο κυνηγός από τις 3.30 μέχρι 4 στο συγκεκριμένο σημείο στην παραλία του Φωτμού, δεν υπήρχε… δεν υπήρχε αυτοκίνητο, υπογραμμίζοντας ότι δεν μπορεί να γνωρίζει αν βρισκόταν σε κάποιο άλλο σημείο.

Παράλληλα, ο κυνηγός υποστήριξε ότι το αυτοκίνητο το είδε ένας φίλος του στο σημείο το πρωί της Κυριακής, συγκεκριμένα στις 6 η ώρα. 

Τόνισε ακόμη ότι το μεσημέρι της ίδιας ημέρα μετέβη στο σημείο κοντά στο αυτοκίνητο, αλλά δεν είχε καταφέρει να διακρίνει, αν μέσα υπήρχε άνθρωπος, καθώς τα τζάμια ήταν θολά και μαυρισμένα. 


Εισαγγελική έρευνα μετά τα ευρήματα του πραγματογνώμονα

Την ίδια στιγμή πολύ σημαντικά ήταν τα ευρήματα του πραγματογνώμονα που διενήργησε την αυτοψία στο μισοκαμένο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη. 

Ο Αναστάσιος Δέδες είχε δηλώσει στο protothema.gr ότι «δεν είναι απλή υπόθεση και δεν θα κλείσει έτσι απλά.Υπάρχουν σημεία που προβληματίζουν». 

Ο ίδιος είπε ότι έχει βρει σημαντικά στοιχεία και ευρήματα που πρέπει να αξιολογηθούν και πιστεύουν ότι θα βοηθήσουν το έργο της προανάκρισης. Παράληλλα, ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλης Ταουξής επεσήμανε στο prortothema.gr, ότι τα ευρήματα του πραγματογνώμονα δείχνουν «συμβόλαιο θανάτου».

Βάσει των ευρημάτων, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου έδωσε εντολή για κατεπείγουσα συμπληρωματική πραγματογνωμοσύνη από την αστυνομία. 

Η οικογένεια της άτυχης γυναίκας υποστηρίζει από την αρχή, ότι η 44χρονη έπεσε θύμα δολοφονίας, ενώ τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή συνηγορούσαν στο ενδεχόμενο της αυτοχειρίας.


Αφορμή της εισαγγελικής εντολής αποτέλεσαν τα ευρήματα του πραγματογνώμονα της οικογένειας από το μισοκαμένο αυτοκίνητο της 44χρονης.

Δείτε τις φωτογραφίες από την πραγματογνωμοσύνη στα υπόγεια του Αστυνομικού Μεγάρου Αγρινίου.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης