«Είδαν την Ειρήνη Λαγούδη να καυγαδίζει με δύο άνδρες πριν βρεθεί νεκρή» λέει o Τσούκαλης

«Είδαν την Ειρήνη Λαγούδη να καυγαδίζει με δύο άνδρες πριν βρεθεί νεκρή» λέει o Τσούκαλης

Ο ιδιωτικός ερευνητής επικαλείται την μαρτυρία αστυνομικού ενισχύοντας αντίστοιχες που έκαναν λόγο για διαπληκτισμό - Εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων - Άφαντο ακόμη το κινητό της

«Είδαν την Ειρήνη Λαγούδη να καυγαδίζει με δύο άνδρες πριν βρεθεί νεκρή» λέει o Τσούκαλης
Μια ακόμη νέα μαρτυρία για την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη, ίσως αρκετά σημαντική, φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας Λαγούδη, κ. Γιώργος Τσούκαλης.

Σύμφωνα με τον κ. Τσούκαλη, ένας αστυνομικός τού είπε ότι την περίοδο των Χριστουγέννων είχε δει την Ειρήνη Λαγούδη να διαπληκτίζεται με δυο άνδρες, στην περιοχή της Νέας Μάκρης. Η μαρτυρία αυτή του αστυνομικού έρχεται να ανατρέψει και πάλι τα δεδομένα στην υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Συγκεκριμένα ο αστυνομικός που συναντήθηκε με τον ιδιωτικό ερευνητή, υποστήριξε ότι: «Μία ημέρα πριν τα Χριστούγεννα στις 24 Δεκεμβρίου στις 13.30 το μεσημέρι είδα την Ειρήνη Λαγούδη στην περιοχή της Νέας Μάκρης Αττικής κοντά σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας ηλεκτρικών ειδών.Ήταν με το αυτοκίνητό της το χρυσαφί  FORD και διαπληκτιζόταν με δύο άντρες. Ο καυγάς τους ήταν τόσο έντονος που τους πλησίασα λόγω της ιδιότητάς μου για να τους ρωτήσω τι συνέβαινε. Είμαι σίγουρος ότι ήταν η άτυχη Ειρήνη».

Κλείσιμο
Ο συγκεκριμένος άντρας δεν έχει δώσει ακόμα κατάθεση στην αστυνομία αλλά αναμένεται τις επόμενες ημέρες να καταθέσει .

Η παραπάνω μαρτυρία έρχεται να ενισχύσει και τις μαρτυρίες εκείνων που υποστήριξαν πως η Ειρήνη Λαγούδη είχε έντονο καυγά με δυο άτομα στην περιοχή λίγο πριν βρεθεί νεκρή. Παράλληλα εξετάζονται και τα στοιχεία σύμφωνα με τα οποία η 44χρονη είχε οικονομική συναλλαγή ύψους 100.000 ευρώ με άγνωστα πρόσωπα.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της 44χρονης μητέρας τριών παιδιών από το χωριό Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, είναι συγκλονιστικές. Το Πανελλήνιο παρακολουθεί την υπόθεση με «κομμένη ανάσα» καθώς τα ευρύματα στο αυτοκίνητο της 44χρονης όπως και οι νέες μαρτυρίες δίνουν νέα τροπή στο θρίλερ του θανάτου της. 

Τα νέα ευρήματα στο αυτοκίνητο της 44χρονης χήρας, προκάλεσαν την άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ο οποίος διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας συμπληρωματικής πραγματογνωμοσύνης από την αστυνομία. 


Επιμένει η οικογένεια ότι δολοφονήθηκε

Την ίδια στιγμή συγγενείς και φίλοι της άτυχης Ειρήνης από τον τόπο καταγωγής της το Δραβίσκος Σερρών με επιστολή τους στα Μέσα ενημέρωσης μιλούν για δολοφονία, όπως άλλωστε τονίζει από την πρώτη στιγμή και η οικογένεια της 44χρονης. 

Μάλιστα, στηρίζουν την άποψή τους αυτή, τόσο στο γεγονός πως η αγαπημένη τους Ρηνούλα, ήταν ευτυχισμένη και δεν είχε κανένα λόγο να αυτοκτονήσει, ενώ επισημαίνουν επίσης, πως το κινητό της τηλέφωνο ακόμη δεν έχει εντοπιστεί. 

Οι νέες μαρτυρίες που έρχονται σχεδόν καθημερινά στο φως της δημοσιότητας αλλά και τα ευρήματα του δικηγόρου και του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας δείχνουν εγκληματική ενέργεια, με την αστυνομία να κρατά προσεχτική στάση και να ερευνά κάθε νέο στοιχείο, παρόλο που οι αρχικές εκτιμήσεις τους, σύμφωνα με και την πρώτη εξέταση του ιατροδικαστή κάνουν λόγο για αυτοχειρία. 

«Δεν είναι μια απλή υπόθεση και δεν θα κλείσει έτσι απλά. Υπάρχουν σημεία που προβληματίζουν», έχει τονίσει στο protothema.gr ο κ. Αναστάσιος Δέδες, τεχνικός σύμβουλος, ενώ και ο πληρεξούσιος δικηγόρος κ. Βασίλης Ταουξής επισημαίνει: «τα ευρύματα του πραγματογνώμονα δείχνουν συμβόλαιο θανάτου». 

Κι αν τα ευρήματα του πραγματογνώμονα της οικογένειας δείχνουν εγκληματική ενέργεια, ειδικά το σημείο που βρέθηκε ένα αυτοσχέδιο φιτίλι στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, στην μπαγκαζιέρα, οι πραγματογνώμονες της αστυνομίας υποστηρίζουν ότι αυτό το αυτοσχέδιο φιτίλι δεν είναι προϊόν εγκληματικής πράξης.

Άλλωστε όπως προαναφέρθηκε, οι αστυνομικές αρχές πίστευαν στην αυτοχειρία ωστόσο όμως δεν αποκλείουν τίποτε ακόμη μέχρι και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, τα οποία με μεγάλη αγωνία περιμένει και η οικογένεια της 44χρονης. 

Παράλληλα, ένα ακόμη ερώτημα έχει προκύψει από το γεγονός ότι  ενώ το αυτοκίνητο της 44χρονης καταγράφηκε από κάμερα μετά τις 14:00 το μεσημέρι της 6ης Ιανουαρίου, σε απόσταση περίπου 15 λεπτών από το σημείο που βρέθηκε νεκρή, μια νέα μαρτυρία υποστηρίζει ότι μέχρι τις τέσσερις το απόγευμα δεν έφτασε εκεί κανένα αυτοκίνητο. 

Τη μαρτυρία αυτή έδωσε ένα κυνηγός ο οποίος υποστηρίζει ότι την ημέρα των Θεοφανείων, ημέρα που εξαφανίστηκε η Ειρήνη Λαγούδη, κανένα αυτοκίνητο δεν βρισκόταν στο σημείο που βρέθηκε νεκρή μέχρι τις 4 εκείνο το απόγευμα.

Συγκεκριμένα ο κυνηγός υποστήριξε ότι από τις 15:30 μέχρι τις 16:00 δεν υπήρχε κανένα όχημα, ενώ επισήμανε ότι δεν μπορεί να γνωρίζει εάν βρισκόταν σε άλλο σημείο. Επίσης, υποστήριξε ότι το αυτοκίνητο το είδε ένας φίλος του, στο σημείο αυτό το πρωί της Κυριακής- 7 Ιανουαρίου- στις 6 το πρωί.

Ο ίδιος μάρτυρας τόνισε επίσης, ότι το μεσημέρι της Κυριακής πήγε στο σημείο κοντά στο αυτοκίνητο, αλλά δεν είχε καταφέρει να διακρίνει εάν μέσα υπήρχε άνθρωπος καθώς τα τζάμια ήταν θολά και μαυρισμένα. 

Στην παραπάνω μαρτυρία έρχονται να προστεθούν και τα νέα στοιχεία που εντόπισαν από την αυτοψία που έκανε πριν από λίγα 24ωρα ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας μαζί με τους δικηγόρους. Τα στοιχεία αυτά μαρτυρούν πως ό,τι έγινε με την Ειρήνη Λαγούδη, έγινε πιθανότατα μετά το μεσημέρι. Το ρολόι στο αυτοκίνητο της 44χρονης έχει σταματήσει στις 19:40 το απόγευμα γεγονός που προκαλεί ερωτήματα για το τι έγινε από τις 14:30 το μεσημέρι, που καταγράφηκε κίνηση του οχήματος σε κάμερες, μέχρι τις 19:30 το απόγευμα.

Η οικογένεια περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, αλλά και περιμένει να δει τι γίνεται με το κινητό της τηλέφωνο που ακόμη δεν έχει βρεθεί.

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης