Αμαλιάδα: Πακιστανοί μαχαίρωσαν ομοεθνή τους και συνελήφθησαν

Αμαλιάδα: Πακιστανοί μαχαίρωσαν ομοεθνή τους και συνελήφθησαν

Ο τραυματισμένος αλλοδαπός μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, αλλά λόγω της σοβαρότητας του τραύματός του διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου

pakois
Αιμόφυρτο στη μέση ενός δρόμου στην Γαστούνη βρήκε ένας αστυνομικός του τοπικού τμήματος έναν 30χρονο Πακιστανό, ο οποίος είχε πέσει θύμα επίθεσης από δυο νεαρούς ομοεθνείς του που τον τραυμάτισαν με μαχαίρι στο αριστερό του χέρι.

Ο τραυματισμένος αλλοδαπός μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, αλλά λόγω της σοβαρότητας του τραύματός του διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και παρέμεινε για νοσηλεία. Πριν εισαχθεί στο χειρουργείο, όμως, αποκάλυψε την ταυτότητα των δραστών.

Οι δυο Πακιστανοί ηλικίας 18 και 19 χρόνων εντοπίστηκαν λίγες ώρες αργότερα από αστυνομικούς του τμήματος Πηνειού, συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου για τα όπλα, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης