Άδειασαν φορτηγά με κοτόπουλα και γαλακτοκομικά

chicken31

Κανείς δεν αντιλήφθηκε τους δράστες που «σήκωσαν» με την ησυχία τους τόνους προϊόντων και σίγουρα τα μεταφόρτωσαν σε δικά τους φορτηγά στον κόμβο Ομορφοχωρίου, επί της επαρχιακής οδού Λάρισας – Συκουρίου

Άδεια βρήκαν τα φορτηγά τους οι υπεύθυνοι δυο εταιρειών εμπορίας πτηνοτροφικών και γαλακτοκομικών προϊόντων αντίστοιχα, που στεγάζονται η μια δίπλα στην άλλη στον κόμβο Ομορφοχωρίου, επί της επαρχιακής οδού Λάρισας – Συκουρίου.

Κατά την διάρκεια της νύχτας της πέμπτης προς Παρασκευή, άγνωστοι διέρρηξαν τα φορτηγά και άρπαξαν όλο το φορτίο. Από αυτά της εταιρείας πουλερικών άρπαξαν πολύ μεγάλη ποσότητα προϊόντων και δεν άφησαν ούτε… πούπουλο, ενώ από αυτά της εταιρείας γαλακτοκομικών άρπαξαν φορτία με γάλα, γιαούρτι και άλλα προϊόντα.

Κανείς δεν αντιλήφθηκε τους δράστες που «σήκωσαν» με την ησυχία τους τόνους προϊόντων και σίγουρα τα μεταφόρτωσαν σε δικά τους φορτηγά. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας από τη Λάρισα ανέλαβαν την διερεύνηση της κλοπής «μαμούθ» και αναζητούν τα ίχνη των δραστών.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

andros

Οι αμούστακοι διαρρήκτες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές που περιλαμβάνει τους γονείς τους με την κατηγορία της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκων