«Αλλάζουμε»: Ομάδα ενεργών πολιτών για την Αγία Παρασκευή

«Αλλάζουμε»: Ομάδα ενεργών πολιτών για την Αγία Παρασκευή

Στην Ομάδα μετέχουν πολίτες με έντονη παρουσία και δράση στην τοπική κοινωνία, αλλά και οι ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιάννης Μυλωνάκης, Γιάννης Λογοθέτης, Μαρία Ρεμπούτσικα και Ελισάβετ Πετσατώδη

alazoumens
Τη δημιουργία ομάδας ενεργών πολιτών, με το όνομα «Αλλάζουμε», ανακοίνωσαν, 101 κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής.

Στην Ομάδα «Αλλάζουμε» μετέχουν πολίτες με έντονη παρουσία και δράση στην τοπική κοινωνία, αλλά και οι ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιάννης Μυλωνάκης, Γιάννης Λογοθέτης, Μαρία Ρεμπούτσικα και Ελισάβετ Πετσατώδη.

Παρουσιάζοντας την ιδρυτική διακήρυξη της Ομάδας, ο Γιάννης Μυλωνάκης ανέφερε ότι κινητήρια δύναμη για τη δημιουργία της είναι η πίστη όλων στις δυνατότητες της Αγίας Παρασκευής και η επιδίωξη να αναβαθμιστεί η πόλη και να γίνει καλύτερη η ζωή των κατοίκων της.

«Αντιλαμβανόμαστε», είπε ο κ. Μυλωνάκης, «ότι η αδιαφορία, ή απροθυμία να εμπλακούμε ενεργά, επιτρέπει να συνεχίζεται αυτό που δεν μας αρέσει. Αποφασίσαμε, λοιπόν, να μη συμβιβαστούμε με αυτή την πτωτική πορεία. Να πρωτοστατήσουμε στην προσπάθεια για ενεργή συμμετοχή στα δρώμενα της πόλης μας και να αλλάξουμε ό,τι δεν μας αξίζει. Να αναλάβουμε δράση, με τη δημιουργία της ομάδας ενεργών πολιτών "Αλλάζουμε".

Αλλάζουμε σημαίνει ότι δεν περιοριζόμαστε στο να διαπιστώνουμε, να δυσφορούμε και να διαμαρτυρόμαστε, αλλά ότι θέτουμε ρεαλιστική και υλοποιήσιμη ατζέντα για την πόλη μας. Δημιουργούμε προοπτική.

Αλλάζουμε σημαίνει ξεπερνάμε κομματικούς φραγμούς, «ταμπέλες» και αγκυλώσεις του χθες και δουλεύουμε μαζί.

Κλείσιμο
Αλλάζουμε σημαίνει σταματάμε να μιλάμε για τους δημότες και μιλάμε με τους δημότες.

Αλλάζουμε σημαίνει εγκαταλείπουμε τη λογική της διαχείρισης και υιοθετήσουμε τη λογική της ανάπτυξης.

Αλλάζουμε δεν σημαίνει διορθώνουμε το παλιό. Αλλάζουμε σημαίνει φέρνουμε το καινούριο.

Σε σύντομες παρεμβάσεις τους τόσο οι ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι όσο και οι Έλλη Κομνηνού, Χρήστος Λαμπρινάκης, Σέβη Σταυροπούλου, εξήγησαν τους λόγους που οδήγησαν στη συμμετοχή τους στην ομάδα «Αλλάζουμε» και κάλεσαν όλους τους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής να πάρουν μέρος στη διαμόρφωση των θέσεων για τα θέματα που τους απασχολούν, καταθέτοντας τις απόψεις τους στο allazoume.gr, αλλά και να γίνουν μέλη της Ομάδας, για να γίνει η φωνή τους πιο δυνατή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης