Ρόδος: Φυγόποινος χρωστούσε στο δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία

Ρόδος: Φυγόποινος χρωστούσε στο δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία

Ο 69χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου που θα αποφασίσει αν θα ισχύσει γι’ αυτόν ο νόμος Παρασκευόπουλου λόγω ηλικίας, ή θα τον στείλει σε κελί φυλακής

elas555
Βαρύτατη ποινή εκκρεμούσε σε βάρος ενός ηλικιωμένου φυγόποινου για φοροδιαφυγή και οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία, αλλά κυκλοφορούσε ανενόχλητος στη Ρόδο, ώσπου τον «τσίμπησαν» οι αστυνομικοί της Ασφαλείας.

Σε βάρος του 69χρονου Έλληνα είχε εκδοθεί απόφαση του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου για οφειλές προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, με την οποία είχε καταδικαστεί κατά συγχώνευση σε ποινή φυλάκισης 14 ετών και οκτώ μηνών καθώς και χρηματική ποινή 29.300 ευρώ! Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου που θα αποφασίσει αν θα ισχύσει γι’ αυτόν ο νόμος Παρασκευόπουλου λόγω ηλικίας, ή θα τον στείλει σε κελί φυλακής.

*** Στο Βόλο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 45χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας για παράβαση του νόμου περί επιταγών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους και χρηματική ποινή 500 ευρώ.

*** Στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 54χρονος Έλληνας, όταν διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για κακοποίηση ζώων με ποινή φυλάκισης ενός έτους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης