Ρόδος: Φυγόποινος χρωστούσε στο δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία

elas555

Ο 69χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου που θα αποφασίσει αν θα ισχύσει γι’ αυτόν ο νόμος Παρασκευόπουλου λόγω ηλικίας, ή θα τον στείλει σε κελί φυλακής

Βαρύτατη ποινή εκκρεμούσε σε βάρος ενός ηλικιωμένου φυγόποινου για φοροδιαφυγή και οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία, αλλά κυκλοφορούσε ανενόχλητος στη Ρόδο, ώσπου τον «τσίμπησαν» οι αστυνομικοί της Ασφαλείας.

Σε βάρος του 69χρονου Έλληνα είχε εκδοθεί απόφαση του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου για οφειλές προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, με την οποία είχε καταδικαστεί κατά συγχώνευση σε ποινή φυλάκισης 14 ετών και οκτώ μηνών καθώς και χρηματική ποινή 29.300 ευρώ! Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου που θα αποφασίσει αν θα ισχύσει γι’ αυτόν ο νόμος Παρασκευόπουλου λόγω ηλικίας, ή θα τον στείλει σε κελί φυλακής.

*** Στο Βόλο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 45χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας για παράβαση του νόμου περί επιταγών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους και χρηματική ποινή 500 ευρώ.

*** Στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 54χρονος Έλληνας, όταν διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για κακοποίηση ζώων με ποινή φυλάκισης ενός έτους.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

33237628_2119933838286634_5251533946784579584_n__1_

Αν και έχει εγκριθεί κρατικό κονδύλι ύψους 1 εκατ. Ευρώ οι διαδικασίες για την διάθεση των χρημάτων προχωρούν με ρυθμούς ...δημοσίου προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στους επιχειρηματίες του τουρισμού.

10