Ανήλικος και ζευγάρι ξήλωναν καλώδια στην εθνική οδό

Ανήλικος και ζευγάρι ξήλωναν καλώδια στην εθνική οδό

Η αστυνομία έπιασε επ' αυτοφώρω έναν 20χρονο, μία 23χρονη και έναν 15χρονο

11pyrgosnational
Μέρα- μεσημέρι στην πολυσύχναστη εθνική οδό Πατρών– Πύργου, ξήλωναν ανενόχλητοι τα... καλώδια παροχής ρεύματος από έναν στύλο ηλεκτροφωτισμού του οδικού δικτύου ένα νεαρό ζευγάρι μαζί με ένα ανήλικο παιδί! Όπως ήταν επόμενο, το κέντρο της Αστυνομίας στον Πύργο “έσπασε” από τηλεφωνήματα περαστικών οδηγών!

Στο 90ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού, όπου υπέδειξαν οι καταγγέλλοντες, έφτασαν αστυνομικοί της Ασφαλείας οι οποίοι έπιασαν επ' αυτοφώρω τον 20χρονο άνδρα, την 23χρονη γυναίκα και τον 15χρονο συνεργό τους, οι οποίοι μόλις τους είδαν πέταξαν σε ένα κοντινό αυλάκι με νερό τα εργαλεία που χρησιμοποιούσαν για την κοπή των καλωδίων.

Όμως, οι αστυνομικοί τα βρήκαν και τα κατέσχεσαν ως πειστήρια. Η τριμελής ονάδα συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ο οποίος απήγγειλε σε όλους κατηγορίες για απόπειρα κλοπής και φθορά δημόσιας περιουσίας και παρακώλυση της λειτουργίας κοινωφελούς εγκατάστασης.

*** Σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και σε ένα σπίτι στο Βλαχιώτη Λακωνίας τρύπωσε το πρωί της Δευτέρας ένας 46χρονος Ρουμάνος, ο οποίος έκλεψε από το εσωτερικό τους διάφορα αντικείμενα και ηλεκτρικά εργαλεία. Όμως, η διπλή κλοπή εξιχνιάστηκε άμεσα και ο αλλοδαπός συνελήφθη χθες το ίδιο βράδυ, ενώ τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης