Καβάλα: Συνελήφθησαν Τούρκοι που έκρυβαν μεγάλες ποσότητες χασίς σε σπίτι

Καβάλα: Συνελήφθησαν Τούρκοι που έκρυβαν μεγάλες ποσότητες χασίς σε σπίτι

Οι αστυνομικοί παρακολούθησαν διακριτικά τους δύο αλλοδαπούς ηλικίας 47 και 41 χρόνων, οι οποίοι τους οδήγησαν χωρίς να το γνωρίζουν σε ένα σπίτι της περιοχής το οποίο χρησιμοποιούσαν ως «καβάντζα» για να κρύβουν το παράνομο εμπόρευμά τους

Μετά από πολυήμερες έρευνες εντοπίστηκαν στη Νέα Καρβάλη της Καβάλας από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, τα ίχνη δυο Τούρκων, οι οποίοι διακινούσαν μεγάλες ποσότητες χασίς στο εσωτερικό της χώρας με το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους.

Οι αστυνομικοί παρακολούθησαν διακριτικά τους δύο αλλοδαπούς ηλικίας 47 και 41 χρόνων, οι οποίοι τους οδήγησαν χωρίς να το γνωρίζουν σε ένα σπίτι της περιοχής το οποίο χρησιμοποιούσαν ως «καβάντζα» για να κρύβουν το παράνομο εμπόρευμά τους. Αμέσως έγινε έφοδος και συνελήφθησαν οι Τούρκοι.

Στο σπίτι βρέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους πέντε κιλών και 624 γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη το αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς του χασίς και πέντε κινητά που είχαν πάνω τους οι δράστες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης