Κέρκυρα: Δύο γυναίκες έκλεβαν προϊόντα από σούπερ μάρκετ

Κέρκυρα: Δύο γυναίκες έκλεβαν προϊόντα από σούπερ μάρκετ

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη μία νεαρή ηλικίας 26 χρόνων και στην κατοχή της βρέθηκαν διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας 110 ευρώ


Κέρκυρα: Δύο γυναίκες έκλεβαν προϊόντα από σούπερ μάρκετ
Όσα εμπορεύματα μπορούσαν να κρύψουν κάτω από τα ρούχα τους, τα... “σήκωσαν” δυο νεαρές Ελληνίδες από τα ράφια ενός σούπερ μάρκετ στην πόλη της Κέρκυρας, στο οποίο είχαν μπει παριστάνοντας τις πελάτισσες. Η μια από αυτές κατάφερε να διαφύγει, αλλά η άλλη που είχε τα κλοπιμαία δεν την γλίτωσε.

Οι υπάλληλοι του καταστήματος αντιλήφθηκαν μόλις έφυγαν οι δυο γυναίκες ότι είχαν κάνει φτερά πλήθος εμπορεύματα και κάλεσαν αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, οι οποίοι ξεκίνησαν αμέσως έρευνες για να τις εντοπίσουν. Λίγο αργότερα, βρήκαν τη μια από αυτές ηλικίας 26 χρόνων και στην κατοχή της βρέθηκαν διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας 110 ευρώ.

Κλείσιμο
Η 26χρονη συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια όπου ανακρίνεται και για άλλες παρόμοιες κλοπές, πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε και η ταυτότητα της 32χρονης συνεργού της, η οποία αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης