Έπιασαν απατεώνες, ζωοκλέφτες και φοροφυγάδες

Έπιασαν απατεώνες, ζωοκλέφτες και φοροφυγάδες

Σε Καλαμπάκα, Πύργο Τρίκαλα, Άρτα, Σαντορίνη, Αμαλιάδα, Ιωάννινα και Λάρισα  

Έπιασαν απατεώνες, ζωοκλέφτες και φοροφυγάδες
Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και εννέα μηνών για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών εκκρεμούσε σε βάρος ενός ηλικιωμένου που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Κ.Π.Ε. Τρικάλων στην περιοχή της Καλαμπάκας.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 70χρονο Έλληνα, καθώς διαπίστωσαν ότι σε βάρος του είχε εκδοθεί καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ο οποίος θα αποφασίσει αν θα τον στείλει στην φυλακή για να εκτίσει την ποινή του ή θα τον αφήσει ελεύθερο βάσει των διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου.

Κλείσιμο
*** Αντίθετα, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πύργου διέταξε τον εγκλεισμό στην φυλακή ενός 42χρονου που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας στον Πύργο, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας για ζωοκλοπή, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών.

*** Στην Καλαμπάκα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Κ.Π.Ε. και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων ένας 45χρονος Έλληνας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων για φοροδιαφυγή με ποινή φυλάκισης 18 μηνών.

*** Στην εθνική οδό Άρτας– Αγρινίου στο ύψος του Κομποτίου, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 60χρονος Έλληνας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου για το αδίκημα της έκθεσης, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους.

*** Στη Σαντορίνη, οι αστυνομικοί του τμήματος Θήρας συνέλαβαν έναν 30χρονο Πακιστανό σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Νάξου για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών με ποινή φυλάκισης 11 μηνών και χρηματική ποινή 3.500 ευρώ.

*** Στην Αμαλιάδα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ήλιδας ένας 58χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πατρών για πλαστογραφία, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα μηνών.

*** Στην Καστανή Ιωαννίνων, συνελήφθη από αστυνομικούς του Β’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου ένας 27χρονος Αλβανός, όταν διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ.

*** Στη Λάρισα αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. συνέλαβαν έναν 39χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο διατάξεις του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά για παραβίαση των περιορισμών διαμονής.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης