Κλειστός σήμερα το απόγευμα ο σταθμός «Πανεπιστήμιο» του μετρό

Κλειστός σήμερα το απόγευμα ο σταθμός «Πανεπιστήμιο» του μετρό

Λόγω συγκέντρωσης αλληλεγγύης στους Κούρδους της Αφρίν

Κλειστός θα μείνει σήμερα το απόγευμα από τις 16.30 ο σταθμός του μετρό «Πανεπιστήμιο», λόγω συγκέντρωσης αλληλεγγύης στους Κούρδους της Αφρίν.

Τη συγκέντρωση διοργανώνουν στα Προπύλαια η ΛΑΕ, μαζί με οργανώσεις Κυπρίων στην Ελλάδα και Κούρδους που ζουν στη χώρα μας.

Η διέλευση των συρμών θα γίνεται χωρίς στάση στο συγκεκριμένο σταθμό.

Παράλληλα, πεντάωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν τα τρόλεϊ την Τετάρτη.

Η στάση εργασίας θα γίνει από τι ς 12:00 ως τις 17:00, και τα τρόλεϊ θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 11:00.
 


ΣΧΟΛΙΑ (2)

Αθηναιος

Μα απ'ότι βλέπεις, τη μια για τη Συρία, είχαμε πορεία των αλληλέγγυων μέχρι την Αμερικανική Πρεσβεία και είχε κλείσει το κέντρο και την άλλη φορά άλλη πορεία για την Παλαιστίνη. Τώρα βρήκαν το Αφρίν. Ρωτάω είδες σε κανένα άλλο κράτος να κάνουν τόσες πορείες και να παραλύουν οι συγκοινωνίες πχ για την κρίση στην Ελλάδα? Είμαστε περισσότερο ψυχοπονιάρηδες με τον κάθε κατατρεγμένο λαό. Απλά καθαρά είναι οι ίδιοι πρωτεργάτες των απεργιών και των διαδηλώσεων, οι γνώριμοι συνδικαλιστές που περνάνε μια χαρά παντού. Τα τρόλεϊ γιατί απεργούν? Κοιτάξτε εκεί στον Οασα βάλτε ελεγκτές που μπαίνουν όλοι τζαμπέ κι αφήστε τις απεργίες.

Bill

Ti καραγκιοζιλίκια είναι αυτά? Ποιός τους δίνει το δικαίωμα να κλείνουν τα δημόσια μέσα μεταφοράς? Γιατί να ταλαιπωρηθεί κόσμος σήμερα για να μαζευτούν 30 νοματαίοι?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

DSC_5619

«Πιστεύουμε ότι τελικώς το εκκλησιαστικό θέμα της Ουκρανίας θα αποτελέσει το σημείο, γύρω από το οποίο θα επαναβεβαιωθεί και θα ενισχυθεί η ενότητα των αδελφών Αγίων Ορθοδόξων του Θεού Εκκλησιών» είπε ο Οικουμενικός Πατριάρχης