Μυτιλήνη: Άγνωστος «σακατεύει» στο ξύλο ηλικιωμένες και μετά τις ληστεύει

Μυτιλήνη: Άγνωστος «σακατεύει» στο ξύλο ηλικιωμένες και μετά τις ληστεύει

Μέχρι τώρα έχουν καταγραφεί δύο περιστατικά - Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος -πιθανότατα- κακοποιός «τρυπώνει» στα σπίτια ηλικιωμένων, τις χτυπάει και έπειτα τους αρπάζει μετρητά και αντικείμενα αξίας 

Μυτιλήνη: Άγνωστος «σακατεύει» στο ξύλο ηλικιωμένες και μετά τις ληστεύει
Συναγερμό έχουν σημάνει στην τοπική Αστυνομία τα δυο απανωτά κρούσματα ληστειών με την χρήση βίας σε βάρος μοναχικών ηλικιωμένων γυναικών στην πόλη της Μυτιλήνης και μάλιστα με πλούσια λεία. Ο δράστης φαίνεται να είναι ο ίδιος και στα δυο περιστατικά.

Οι έρευνες της Αστυνομίας διεξάγονται κάτω από απόλυτη μυστικότητα, καθώς το τελευταίο χτύπημα του ληστή έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας. Ο άγνωστος διέρρηξε το διαμέρισμα μιας 81χρονης στην περιοχή της Επάνω Σκάλας και ξήλωσε ένα… κουρτινόξυλο με το οποίο την χτύπησε αλύπητα! Έπειτα, ερεύνησε τα δωμάτια, ανακάλυψε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό και χρυσαφικά, τα οποία άρπαξε και έγινε άφαντος. Η άτυχη ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος –πιθανότατα- κακοποιός είχε τρυπώσει κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου με τον ίδιο τρόπο και στο σπίτι άλλης μιας ηλικιωμένης που μένει μόνη σε άλλη περιοχή της Μυτιλήνης, την είχε χτυπήσει και αυτήν και είχε αρπάξει μετρητά και αντικείμενα αξίας.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης