«Έφοδος» της ΠΟΕΔΗΝ στο γραφείο του διοικητή του νοσοκομείου «Σωτηρία»

«Έφοδος» της ΠΟΕΔΗΝ στο γραφείο του διοικητή του νοσοκομείου «Σωτηρία»

Διαμαρτύρωνται για τον παιδικό σταθμό του νοσοκομείου και τις ελλείψεις 

«Έφοδος» της ΠΟΕΔΗΝ στο γραφείο του διοικητή του νοσοκομείου «Σωτηρία»
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιεί αυτή την ώρα η ΠΟΕΔΗΝ στο νοσοκομείο Σωτηρία κάνοντας λόγο για υποστελέχωση αλλά και για μετακινήσεις εργαζομένων με κομματικά κριτήρια ενώ παράλληλα καταγγέλει το «λουκέτο» που μπαίνει στον παιδικό σταθμό που λειτουργεί στο νοσοκομείο τα τελευταία είκοσι χρόνια φιλοξενώντας εβδομήντα με ογδόντα παιδιά το χρόνο.

Πριν από λίγη ώρα οι εργαζόμενοι μαζί με το συνδικαλιστικό τους όργανο εισέβαλαν στο γραφείο διοίκησης του νοσοκομείου προκειμένου να εκθέσουν τα προβλήματα στο διοικητή του νοσοκομείου Σωτηρία.



Κλείσιμο




Παρά το γεγονός ότι αστυνομική δύναμη προσπάθησε να εμποδίσει την είσοδο των εργαζομένων στο νοσοκομείο τελικά περίπου πενήντα άτομα μπήκαν στο κτίριο αλλά ο διοικητής έφυγε από την πίσω πόρτα του γραφείου διοίκησης.

Νωρίτερα σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ ανέφερε: «Το νοσοκομείο καταρρέει εξαιτίας της υποχρηματοδότησης και της υποστελέχωσης όπως όλα τα νοσοκομεία χώρας. Ταυτόχρονα η διοίκηση του νοσοκομείου είναι αλλοπρόσαλλη κάνει μετακινήσεις μόνο με ρουσφετολογικά και κομματικά κριτήρια. Αναστατώνει τη λειτουργία του νοσοκομείου χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Είναι σε εξέλιξη αυτό που είπε ο κ. Πολλάκης: «πήραμε το κράτος αλλά δεν πήραμε την εξουσία». 

















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης