Πράκτορας του ΟΠΑΠ έπαιζε στον τζόγο τα χρήματα που εισέπραττε από λογαριασμούς της ΔΕΗ

Πράκτορας του ΟΠΑΠ έπαιζε στον τζόγο τα χρήματα που εισέπραττε από λογαριασμούς της ΔΕΗ

Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου προκάλεσε συνολική ζημιά πάνω από 100.000 ευρλώ

Επειδή νόμιζε ότι ήξερε τα μυστικά του τζόγου, πίστευε ότι θα έβγαζε κέρδος παίζοντας τα χρήματα που εισέπραττε από ανυποψίαστους πολίτες για την εξόφληση λογαριασμών της Δ.Ε.Η. Και θα απέδιδε κανονικά τα ποσά που έπρεπε, ένας άνδρας που διατηρούσε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη Λάρισα. 

Όμως, όσο μεγάλωνε ο εθισμός του, τόσο αυξανόταν και η... χασούρα! Το αποτέλεσμα ήταν ο πρώην -πλέον- πράκτορας να βρεθεί στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, καθώς φέρεται να μην απέδωσε ποτέ στην Επιχείρηση ποσό που ξεπερνούσε τα 100.000 ευρώ! Και δεν τον έσωσε ούτε η κατάθεση ενός πρώην προπονητή της ΑΕΛ, ο οποίος τον υποστήριξε ως μάρτυρας υπεράσπισης.

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή κάθειρξης έξι ετών για υπεξαίρεση στον... τζογαδόρο πράκτορα, αλλά έδωσε στην  έφεσή του ανασταλτικό χαρακτήρα με αποτέλεσμα να αποφύγει τον εγκλεισμό του στην φυλακή, ώσπου να εκδικαστεί η υπόθεσή του σε δεύτερο βαθμό. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

politex99

 «Το κόστος των ζημιών είναι μεγάλο. Ανέρχεται περίπου στις 20.000 ευρώ. Ενδέχεται να είναι μεγαλύτερο. Δεν ξέρουμε ακόμη πόσα έκλεψαν οι ταραξίες από ηλεκτρονικό εξοπλισμό», δήλωσε ο  αντιπρύτανης συντονισμού Θοδωρής Λαόπουλος

1
samos_hotspot_makett

«Η πρώτη ελαφρά βροχή προκάλεσε ανησυχητικές καταστάσεις» προειδοποιεί τον Δημήτρη Βίτσα η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου – Ζητούν να τηρηθεί η υπόσχεση για αποσυμφόρηση των εγκαταστάσεων - Κατά του τελεσιγράφου της περιφερειάρχου για να κλείσουν οι δομές της Μόριας και της Σάμου έχει προσφύγει το υπουργείο

5