Αυστηρή επιτήρηση στους πεζοδρόμους στο Εμπορικό Τρίγωνο της Αθήνας

Αυστηρή επιτήρηση στους πεζοδρόμους στο Εμπορικό Τρίγωνο της Αθήνας

Στόχος η τήρηση των κανόνων στάθμευσης – Εντατικοποίηση των προσπαθειών της δημοτικής αστυνομίας – Αυστηρά πρόστιμα στους παραβάτες

Την τήρηση των κανόνων στάθμευσης και διέλευσης από τους πεζοδρόμους στο Εμπορικό Τρίγωνο της πρωτεύουσας επιδιώκει ο δήμος Αθηναίων. 

Για το σκοπό αυτό, ζητά τη συμβολή των κατοίκων και ιδιαίτερα των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στη συγκεκριμένη περιοχή. 

Την ίδια ώρα, αναμένεται ότι η δημοτική αστυνομία θα εντείνει τις προσπάθειες  για την αποτροπή της παράνομης στάθμευσης και την απελευθέρωση του δημόσιου χώρου, επιβάλλοντας αυστηρά πρόστιμα στους παραβάτες.

Τους τελευταίους έντεκα μήνες έχουν παραδοθεί στους πεζούς εννέα πεζόδρομοι στο Εμπορικό Κέντρο, που σύμφωνα με το δήμο Αθηναίων, μέχρι πρότινος ήταν «πεζόδρομοι» μόνο στα χαρτιά. Πρόκειται για τις οδούς Βύσσης, Καΐρη, Αγάθωνος, Αβραμιώτου, Καρόρη, Πολυκλείτου, Βλαχάβα, Χρυσοσπηλιωτίσσης και Νικίου. 

Σε εξέλιξη είναι η λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση των οδών Λεωχάρους, Μιλτιάδου και Χαβρίου, με έργα δαπεδόστρωσης με κυβόλιθους, εκσυγχρονισμό των δικτύων αποχέτευσης, ηλεκτροδότησης και εγκατάσταση υποδομών internet. Τα έργα θα συνεχιστούν τμηματικά σε ακόμη 19 δρόμους του Εμπορικού Τριγώνου.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

MΠΡΑΒΟ !

ΡΙΞΤΕ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ !! ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ !!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης