Λαμία: Τον ξάφρισε νεαρή που του έκανε ωτοστόπ!

Λαμία: Τον ξάφρισε νεαρή που του έκανε ωτοστόπ!

Ο 78χρονος άνδρας έκανε το λάθος να πάρει στο αυτοκίνητό του τη νεαρή κοπέλα, για να την μεταφέρει στην περιοχή του περιφερειακού δρόμου του Αγίου Λουκά

Λαμία: Τον ξάφρισε νεαρή που του έκανε ωτοστόπ!
Πλήρωσε ακριβά την απόφασή του να σταματήσει στο σήμα για ωτοστόπ που του έκανε μία νεαρή τσιγγάνα στην περιοχή του ΚΕΥΠ στη Λαμία, ένας ηλικιωμένος κάτοικος της πόλης. Ούτε που πήρε είδηση ότι κατά την διάρκεια της διαδρομής τον ξάφρισε!

Ο 78χρονος άνδρας έκανε το λάθος να πάρει στο αυτοκίνητό του τη νεαρή κοπέλα, για να την μεταφέρει στην περιοχή του περιφερειακού δρόμου του Αγίου Λουκά. Μόλις έφτασαν, η επιβάτιδα του ζήτησε να σταματήσει για να κατέβει και εκείνος συνέχισε τον δρόμο του. Λίγο αργότερα, όμως, αντιλήφθηκε ότι είχαν κάνει φτερά 2.300 ευρώ από το σακάκι του!

Ο ηλικιωμένος ειδοποίησε την Αστυνομία δίνοντας την περιγραφή της νεαρής, που είπε πως ήταν περίπου 20 χρόνων, με μαύρη μπλούζα και μαύρο κολάν. Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έκαναν έρευνες και προσήγαν κάποιες νεαρές τσιγγάνες που ταίριαζαν τα χαρακτηριστικά τους, όμως καμία δεν ήταν αυτή που ξάφρισε τον 78χρονο και αφέθηκαν ελεύθερες.



   
Κλείσιμο


 






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης