Ενέδρα στον Πειραιά για απατεώνα που έδρασε στην Κρήτη

Ενέδρα στον Πειραιά για απατεώνα που έδρασε στην Κρήτη

Είχαν αρπάξει τις οικονομίες ηλικιωμένου παριστάνοντας υπαλλήλους της ΔΕΗ - Οι αστυνομικοί κατάφεραν να βρουν την εικόνα του ενός δράστη από κάμερα ασφαλείας

Ενέδρα στον Πειραιά για απατεώνα που έδρασε στην Κρήτη
Στα χέρια των αρχών έπεσε ένας από τους τέσσερις απατεώνες που έκαναν… περιοδεία στις πόλεις της Κρήτης παριστάνοντας τους υπαλλήλους της Δ.Ε.Η. και υπόσχονταν σε ανυποψίαστα θύματα επιστροφές χρημάτων από υποτιθέμενο λάθος υπολογισμό.

Τα μέλη της σπείρας το έσκασαν όταν άρπαξαν τις οικονομίες ενός ηλικιωμένου από ένα συρτάρι του σπιτιού του στο Ηράκλειο και, πιθανότατα, έφυγαν αεροπορικώς αφού πρώτα φόρτωσαν ασυνόδευτο το αυτοκίνητό τους στο πλοίο για τον Πειραιά. Όμως, το θύμα κατήγγειλε αμέσως την κλοπή και οι αστυνομικοί κατάφεραν να βρουν την εικόνα του ενός δράστη από κάμερα ασφαλείας και ενημέρωσαν το Λιμενικό.

Όταν το πλοίο έφτασε στο λιμάνι του Πειραιά, ο απατεώνας πήγε να παραλάβει το αυτοκίνητο, συνελήφθη και επέστρεψε σιδηροδέσμιος στο Ηράκλειο με το επόμενο δρομολόγιο! Οι έρευνες συνεχίζονται, για να εντοπιστούν και οι υπόλοιποι συνεργοί του.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης