Θεσσαλονίκη: Φάρσα τα τηλεφωνήματα για τοποθέτηση εκρηκτικών στο Δικαστήριο

Θεσσαλονίκη: Φάρσα τα τηλεφωνήματα για τοποθέτηση εκρηκτικών στο Δικαστήριο

Μετά από έλεγχο, οι αρχές δεν εντόπισαν κάτι το ανησυχητικό - Η περιοχή είχε αποκλειστεί μετά από δύο τηλεφωνήματα για βόμβα και παγιδευμένο βανάκι

Λήξη συναγερμού σήμαναν οι αρχές, που μετά από εξονυχιστικό έλεγχο διαπίστωσαν ότι δεν υπήρξε κάτι το ανησυχητικό στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης. 

Νωρίτερα, η Άμεση Δράση απέκλεισε την περιοχή, μετά από δύο προειδοποιητικά τηλεφωνήματα για τοποθέτηση εκρηκτικών υλών, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες του thestival.gr. 

Η οδός 26ης Οκτωβρίου, μπροστά από το δικαστικό μέγαρο παρέμεινε κλειστή. Τα τηλεφωνήματα έγιναν με διαφορά λίγων λεπτών στην Άμεση Δράση. 

Στο πρώτο, η απειλή αφορούσε σε τοποθέτηση βόμβας μέσα στα δικαστήρια και στο δεύτερο για «παγιδευμένο» με εκρηκτικά όχημα, τύπου βαν, εξωτερικά του μεγάρου.

Η Αστυνομία απέκλεισε την περιοχή, ενώ στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών που πραγματοποίησαν έρευνες.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣ(Ι)Α!

ΠΑΛΙ Μ@.....S ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ παοκατζήδες? Έκλεισαν το δρόμο για αεροδρόμιο, έκαναν τσιφλίκι τους το μαδουροκάναλο της ερτ3, σταμάτησαν να τρώνε τρίγωνα πανοράματος και σουβλάκια, η σουρωτή φεύγει από σπόνσορας στο ποδόσφαιρο και τη θέση της παίρνει η Κερκυραική Τζιτζιμπύρα..... ΜΑΣ ΖΑΛΗΣΑΝ ΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΑ ΖΑΒΛΑΚΩΜΕΝΑ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΧΑΙΡΕΥΤΟΥΣ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης