Διατάχθηκε πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση για τον Μαζιώτη

Διατάχθηκε πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση για τον Μαζιώτη

Για την επίθεση που δέχτηκε στην Ε πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού

Πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση η οποία  θα διενεργηθεί από εισαγγελέα  Πειραιά διέταξε ο γραμματεύς αντεγκληματικής πολιτικής του υπουργείου Δικαιοσύνης, Σπύρος Φυτράκης για την επίθεση που δέχτηκε στην Ε πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού , όπου κρατείτε, πιθανότατα από αλλοδαπούς κρατούμενους ο Νίκος  Μαζιώτης.

Το μέλος του Επαναστατικού Αγώνα Νίκος Μαζιώτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κρατουμένων, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιωθεί οι πληροφορίες  για το σημείο τραυματισμού του (μαχαίρωμα), που  σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι στην κοιλιακή χώρα.

Οι αρχές θα διερευνήσουν όλα τα δεδομένα και θα επιχειρήσουν να εντοπίσουν είτε τα πρόσωπα που ενεπλάκησαν, είτε παραλήψεις από την πλευρά των αρμοδίων σωφρονιστικών οργάνων. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

παωλοποθλοσ

Κατά τον χαιρετισμό του, ο κ. Παυλόπουλος, αφού ευχαρίστησε τον Σύλλογο «Πνοή Αγάπης» -την πρόεδρό του, στο Διοικητικό Συμβούλιο- κυρίως δε την μεγάλη δωρήτρια, την κυρία Ελισάβετ Φωτεινέλη-Κριτικού, διαβεβαίωσε ότι ο ίδιος προσωπικά θα είναι πάντα κοντά τους, και ζήτησε ένα μεγάλο συγνώμη, εκ μέρους της Ελληνικής Πολιτείας, γιατί -όπως είπε- αυτοί οι άνθρωποι συμπληρώνουν ένα μεγάλο κενό, το οποίο αφήνει η Πολιτεία πίσω της, μην μπορώντας να στηρίξει το Κοινωνικό Κράτος και τον 'Ανθρωπο μέσα σ΄ αυτή την δύσκολη συγκυρία