Ρήμαξαν Σέρρες και Θεσσαλονίκη με 49 κλοπές σε ένα μήνα

Ρήμαξαν Σέρρες και Θεσσαλονίκη με 49 κλοπές σε ένα μήνα

Με οργανωμένη επιχείρηση σε περιοχή των Σερρών, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις Έλληνες ηλικίας 20, 19 και 18 χρόνων οι οποίοι δρούσαν από τις 20 Σεπτεμβρίου ως τις 24 Οκτωβρίου

Ρήμαξαν Σέρρες και Θεσσαλονίκη με 49 κλοπές σε ένα μήνα
Όλοι μαζί έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας οι τρεις νεαροί που είχαν προκαλέσει «πονοκεφάλους» στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών και της Θεσσαλονίκης, για περισσότερο από ένα μήνα, με τις συνολικά 49 διαρρήξεις και κλοπές οχημάτων που έκαναν.

Με οργανωμένη επιχείρηση σε περιοχή των Σερρών, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις Έλληνες ηλικίας 20, 19 και 18 χρόνων οι οποίοι δρούσαν από τις 20 Σεπτεμβρίου ως τις 24 Οκτωβρίου. Στο διάστημα αυτό, είχαν εισβάλει σε 25 σπίτια, αυλές, αποθήκες, επιχειρήσεις και καταστήματα και είχαν αρπάξει μετρητά, ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία, προϊόντα καπνού, εμπορεύματα και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 35.000 ευρώ, ενώ έκλεψαν και 17 Ι.Χ. αυτοκίνητα και φορτηγά και ένα δίκυκλο, 16 από τα οποία βρέθηκαν από τους αστυνομικούς και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. 

Οι τρεις νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών ο οποίος άσκησε σε βάρος τους δίωξη για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος. Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες διαρρήξεις και απόπειρες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης