Μπουτάρης: Θα ζητήσω ενημέρωση για τον ΟΑΣΘ, γιατί είμαστε στο άγνωστο

Μπουτάρης: Θα ζητήσω ενημέρωση για τον ΟΑΣΘ, γιατί είμαστε στο άγνωστο

Πρόσθεσε πως τα λεωφορεία που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στους δρόμους, δεν επαρκούν για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες, με αποτέλεσμα να παρατηρείται η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού

Ενημέρωση από τη διοίκηση του ΟΑΣΘ για την κατάσταση που επικρατεί με τις αστικές συγκοινωνίες στην πόλη, σε μία ειδική συνεδρίαση, επιθυμούν για τις αρχές του 2018 οι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Θεσσαλονίκης.

«Θα ζητήσω από τον πρόεδρο, Στέλιο Παππά, να ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο, ποιο είναι το επόμενο βήμα της διοίκησης. Κυριολεκτικά είμαστε στο άγνωστο», είπε ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, προσθέτοντας πως τα λεωφορεία που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στους δρόμους, δεν επαρκούν για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες, με αποτέλεσμα να παρατηρείται η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού.

Την ειδική συνεδρίαση για τα προβλήματα στον ΟΑΣΘ, ζήτησαν ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Σταύρος Καλαφάτης και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και μέλος του Δ.Σ. στον ΟΑΣΘ, Καλυψώ Γούλα, ενημερώνοντας το Σώμα ανέφερε πως ήδη έχει θέσει το θέμα στον κ.Παππά.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

stavromenos-ekso

Ο «Χλευασμός του Χριστού» προβάλλεται ήδη στους κινηματογράφους της ΠΓΔΜ, παρότι o Ζόραν Ζάεφ επιδίωξε την απαγόρευσή της - Ο Γιάνι Μποζάτζι μιλά στο ΘΕΜΑ για την υπόθεση της ταινίας, τους Έλληνες συντελεστές και τις αντιδράσεις σε Ελλάδα και Σκόπια

2
elomas-xroma12

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο 27 Οκτωβρίου το ΘΕΜΑ σας προσφέρει μία δωροεπιταγή 5 € για τα ψώνια σας από τα 760 καταστήματα του ελληνικού ομίλου super market ΕΛΟΜΑΣ που θα τα βρείτε σε όλη την Ελλάδα.