Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά των πλειστηριασμών σε Πάτρα και Αγρίνιο

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά των πλειστηριασμών σε Πάτρα και Αγρίνιο

Mέλη του «Ρουβίκωνα» εισέβαλλαν στην ΔΟΥ Αγρινίου

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά των πλειστηριασμών, πραγματοποιήθηκαν σήμερα από μέλη συλλογικοτήτων και αλληλέγγυους, στην Πάτρα και στο Αγρίνιο.

Στην Πάτρα, η συγκέντρωση έγινε έξω από το δικαστικό μέγαρο της πόλης, καθώς και έξω από το κτίριο που στεγάζεται ο σύλλογος των συμβολαιογράφων, χωρίς όμως να δημιουργηθούν απρόοπτα.

Στο Αγρίνιο, η συγκέντρωση έγινε έξω από τα δικαστήρια και ολοκληρώθηκε ειρηνικά, ενώ όπως ανέφεραν οι συγκεντρωμένοι, είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.

 Στο μεταξύ, μέλη του «Ρουβίκωνα» πήγαν στην ΔΟΥ Αγρινίου και συγκεκριμένα στο γραφείο του διευθυντή, και όπως αναγράφηκε σε ανάρτηση που έγινε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η παρέμβαση έγινε «για την υπόθεση κατάσχεσης σπιτιού ενός ανέργου-κατοίκου του Αγρινίου, για το ποσό των 1.319 ευρώ».

Έπειτα από λίγη ώρα, τα μέλη του «Ρουβίκωνα» αποχώρησαν.

 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

παωλοποθλοσ

Κατά τον χαιρετισμό του, ο κ. Παυλόπουλος, αφού ευχαρίστησε τον Σύλλογο «Πνοή Αγάπης» -την πρόεδρό του, στο Διοικητικό Συμβούλιο- κυρίως δε την μεγάλη δωρήτρια, την κυρία Ελισάβετ Φωτεινέλη-Κριτικού, διαβεβαίωσε ότι ο ίδιος προσωπικά θα είναι πάντα κοντά τους, και ζήτησε ένα μεγάλο συγνώμη, εκ μέρους της Ελληνικής Πολιτείας, γιατί -όπως είπε- αυτοί οι άνθρωποι συμπληρώνουν ένα μεγάλο κενό, το οποίο αφήνει η Πολιτεία πίσω της, μην μπορώντας να στηρίξει το Κοινωνικό Κράτος και τον 'Ανθρωπο μέσα σ΄ αυτή την δύσκολη συγκυρία