Καταδίκη γιατρού για τραγικό λάθος που στοίχισε τη ζωή 14χρονου αγοριού

Καταδίκη γιατρού για τραγικό λάθος που στοίχισε τη ζωή 14χρονου αγοριού

Ο γιατρός καταδικάστηκε σε μόλις 30 μηνών φυλάκιση για ανθρωποκτονία εξ αμελείας - Είχε διαγνώσει λοίμωξη αντί για μηνιγγιτιδοκοκκική σηψαιμία

Μαθητής, μόλις 14 ετών, έχασε τη ζωή του σε λιγότερο από ένα 24ώρο από μηνιγγιτιδοκοκκική σηψαιμία, καθώς ο εφημερεύων γιατρός νοσοκομειακού της Ηπείρου από παραλείψεις του και λανθασμένη μη έγκυρη διάγνωση αποφάνθηκε ότι ο άτυχος ανήλικος είχε ιογενή λοίμωξη και τον έστειλε σπίτι του.

Ο γιατρός καταδικάστηκε σε μόλις 30 μηνών φυλάκιση για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, ενώ το Δημόσιο υποχρεώθηκε να καταβάλει αποζημίωση στους συγγενείς του.

Το Συμβούλιο της Επικρατείας επικύρωσε εφετειακή απόφαση η οποία είχε επιδικάσει στους γονείς και συγγενείς του άτυχου 14χρόνου το ποσό των 260.000 ευρώ για την ψυχική οδύνη που υπέστησαν από τον εντελώς πρόωρο και άδικο θάνατο του γιού, αδελφού και εγγονού, ενώ η Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διενεργήθηκε από το νοσοκομείο δεν αναγνώρισε ευθύνες σε κανέναν από τους γιατρούς του.

Το μεσημέρι της Κυριακής στις 22 Φεβρουαρίου του 1998 ο 14χρόνος μεταφέρθηκε από την μητέρα του στα εξωτερικά ιατρεία νοσοκομείου με υψηλό πυρετό (40ο C), πονοκέφαλο, βήχα, ναυτία, ζάλη και τάση προς έμετο. Εκεί τον εξέτασε ο εφημερεύων ειδικευόμενος γιατρός (στοματοφάρυγγας, καρδιακός τόνος, ακρόαση πνευμόνων, ψηλάφηση κοιλίας, έλεγχο για αυχενική δυσκαμψία, εξέταση δέρματος κ.λπ.) και παρήγγειλε νέα θερμομέτρηση, όπως και την διενέργεια ακτινογραφίας προσώπου, αιματολογικών και βιοχημικών εξετάσεων και του τοποθέτησε ορό.

Στον ανήλικο έγινε ενδομυϊκή ένεση και του χορηγήθηκε αντιπυρετικό φάρμακο, με αποτέλεσμα, μετά την πάροδο μισής ώρας, ο πυρετός να υποχωρήσει στους 38,5ο C και αργότερα στους 37,5ο C. Όμως, οι ζαλάδες συνεχιζόντουσαν και ο 14χρόνος με φορείο οδηγήθηκε στο ακτινολογικό εργαστήριο, προκειμένου να υποβληθή σε ακτινογραφία.
 Μετά τις εξετάσεις ο γιατρός, απέκλεισε την περίπτωση μηνιγγίτιδας και διέγνωσε ιογενή λοίμωξη με πιθανότητα επιπλοκής από τα ιγμόρια.

Έτσι, έκρινε ότι δεν ήταν αναγκαία η εισαγωγή του στο νοσοκομείο και συνταγογράφησε φαρμακευτική αγωγή (αντιβιοτικό και αντιπυρετικό φάρμακο).

Μάλιστα έδωσε οδηγίες στην μητέρα του, σε περίπτωση που συνεχιζόταν ο πονοκεφάλυς και ο πυρετός ή εμφανιζόταν σύγχυση ή διαταραχή σε επίπεδο συνειδήσεως ή είχε νέες ναυτίες ή εμετούς ή οποιοδήποτε εξάνθημα στο δέρμα, να τον πάει αμέσως και πάλι στο νοσοκομείο. Κατόπιν αυτών αποχώρησε από το νοσοκομείο. 

 Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας επί 4 ώρες που παρέμεινε στο νοσοκομείο ο άτυχος ανήλικος δεν εξετάσθηκε από ειδικευμένο ιατρό, γιατί, ο ειδικευμένος ιατρός (παθολόγος, επιμελητής Β΄), φέρεται να ήταν συνεχώς απασχολημένος στο Παθολογικό Τμήμα, με την αντιμετώπιση δυο βαρέων περιστατικών.

 Στις 3 μετά τα μεσάνυκτα ο 14χρόνος μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ από τους γονείς του και πάλι εσπευσμένα, στο νοσοκομείο.

 Όταν έφτασε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ώρες στο νοσοκομείο παρουσίαζε «γενικευμένο πορφυρικό εξάνθημα, είχε μεν δική του αναπνοή, αλλά ευρίσκετο σε κατάσταση σοκ». Παρά τις, επί δίωρο περίπου, «προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού για καρδιοαναπνευστική ανάνηψη, ο μαθητής απεβίωσε περί ώρα 5:45΄». 

 Η ιατροδικαστική έκθεση ως αιτία θανάτου ανέγραφε: «Αμφοτερόπλευρος αιμορραγία των επινεφριδίων, οφειλομένη σε προσβολή του οργανισμού από τοξικό μικρόβιο, ως επί μηνιγγιτιδοκοκκικής λοιμώξεως, άνευ συμμετοχής των μηνίγγων». Στην ίδια έκθεση αναφέρεται ως συμπέρασμα, ότι «ο θάνατος οφειλόταν σε παθολογικά αίτια και επήλθε συνεπεία αμφοτερόπλευρης αιμορραγίας των επινεφριδίων, λοιμώδους αιτιολογίας (σύνδρομο Waterhouse-Friderichsen)».

 Με βούλευμα του συμβουλίου Πλημμελειοδικών παραπέμφθηκαν σε δίκη οι υπεύθυνοι γιατροί του νοσοκομείου που εφημέρευαν την επίμαχη ημέρα (εκ των οποίων η μια έκανε το αγροτικός της) και ο πρόεδρος του νοσοκομείου. Τελικά μόνο ο εφημερεύων ειδικευόμενος γιατρός κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από αμέλεια και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 30 μηνών.

 Κρίθηκε ένοχος, γιατί «δεν εκτίμησε ορθά τα κλινικά συμπτώματα και διέγνωσε εσφαλμένα ότι επρόκειτο περί ιογενούς λοίμωξη, ενώ με βάση τα κλινικά συμπτώματα όφειλε να εισαγάγει αμέσως τον ασθενή στην παθολογική κλινική χορηγώντας ισχυρή αντιβίωση τελών άμα εν αναμονή της καλλιέργειας του εγκεφαλονωτιαίου υγρού, ως μόνης ασφαλούς εξέτασης για την διάγνωση της μηνιγγιτιδοκοκκικής νόσου που ήταν ραγδαία», με συνέπεια «να επιδεινωθεί η κατάσταση του ανηλίκου», ο οποίος «τελικά απεβίωσε από μηνιγγιτιδοκοκκική σηψαιμία».
 Από τον πρόεδρο του νοσοκομείου διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «δεν προέκυψαν ευθύνες και παράλειψη ιατρικών πράξεων από το προσωπικό του νοσοκομείου και έθεσε την υπόθεση στο αρχείο».

 Οι δύο γονείς του άτυχου ανήλικου, η αδελφή του, ο παππούς του και οι δύο γιαγιάδες ζήτησαν από το Δημόσιο συνολική αποζημίωση ύψους 607.123 ευρώ για την ψυχική οδύνη που υπέστησαν από το θάνατο του 14χρόνου και 160.000 ευρώ για την στέρηση των μελλοντικών υπηρεσιών του (συνολικά 767.123 ευρώ).

 Τελικά, το ΣτΕ επικύρωσε την Εφετειακή απόφαση που επιδικάσε σε όλους τους συγγενείς το ποσό των 260.000 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ (100)

Υπόθεση εκδικάστηκε τό 2017, ενώ συνέβη τό 1998

Υπόθεση εκδικάστηκε το 2017, ενώ συνέβη το 1998. Μνημόνια μέχρι να ξαναδεί ο Κουρουμπλής

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

1 : Υπόθεση εκδικάστηκε τό 2017 ,ενώ συνέβη τό 1998. 2 : Ιατρός ειδικευόμενος σέ εφημερία . Γιατί ; Η θέση του είναι στήν κλινική καί στή βιβλιοθήκη! Δίπλα σέ consultant γιά νά μάθει τό λειτούργημα . Οί ειδικευμένοι τί κάνουν; Εάν ή ηλικία τους δέν επιτρέπει κόπωση, άς προσληφθούν επικουρικοί γιά τίς εφημερίες στά Ε.Ι .Σέ όλη τήν ΕΕ οί consultant είναι στίς εσωτερικές εφημερίες καί προσφέρουν μέσα στίς κλινικές !

Παιδιατρος-Αγγλια

Δεν εχεις ιδεα για τι πραγμα μιλας. Ο ειδικευομενος ιατρος εχει πτυχιο Ιατρικης, εχει εκπαιδευτει. Αν θες μονο ειδικευμενους ιατρους να βλεπουν ασθενεις, οφειλεις να τριπλασιασεις τον αριθμο τους. Σε ολη την Ευρωπη τους ασθενεις τους βλεπουν ειδικευομενοι και ζητουν τη γνωμη του ειδικευμενου οποτε τη χρειαζονται. Οσο για την υποθεση, τα κλινικα σημεια αλλαζουν πολυ γρηγορα σε μια τετοια κατασταση . Ο γιατρος δεν ειναι μαγος, κινειται με συμπτωματα και σημεια.

ioannis

Τι να τα κάνουν τα λεφτά?Το παιδί δεν γυρίζει πίσω ακόμη και να σου δώσουν το κόσμο ολόκληρο

Αυτό που σιχαίνομαι περισσότερο

σε όλες τις κλειστές ράτσες, γιατρούς, δικηγόρους, δικαστές, πολιτικούς, και οποία άλλη κλειστή μασονική στοά, είναι ότι μπορεί να σκοτώνονται μεταξύ τους, αλλά στα ζόρια όλα τα λαμόγια πάντα γίνονται μια γροθιά. Εκτός από κάτι λίγα σχόλια ανθρώπων που προφανώς έχουν σχέση με τον χώρο και έγραψαν αντικειμενικά, τους άλλους τους είδες αμέσως. Πως να δικαιολογήσουν τα κακώς κείμενα. Και μιλάμε για μια χώρα που είναι εντελώς σάπια σε ΟΛΟΥΣ τους θεσμούς. Όλους! Και εξοντώνει όποιον πάει να βρει το δίκιο του. Οι γιατροί δεν έχουν τσίπα γιατί δεν μπορούν να έχουν. Δεν τους το επιτρέπει το σύστημα και οι λαμογιές του χώρου. Οι γεροδεινοσαυροι γιατροί μεσήλικες και μεγαλύτερης ηλικίας που λύνουν και δένουν. Οι ιατρικές σχολές με τον κάθε καθηγητά και τον κάθε νεολαιο κόμματος. Το δέντρο είναι σάπιο από την ρίζα. Και αντί να ξεσηκωθούν όλοι και να μιλήσουν, να καταγγείλουν, αλληλοκαλυπτονται γιατί κοιτάνε πως να απαυτωσουν καμία νοσοκόμα και γιατί αυτή η σαπίλα βολεύει άπαντες. Και πεθαίνει ο κάθε φουκαράς στην εντατική από καντιντα και σταφυλοκοκκο και έλλειψη ειδίκευσης η άγονης γραμμής, λάθος διάγνωσης και δεν ξέρω τι άλλο. Εύχομαι να μην χάσετε ποτέ δικό σας άνθρωπο, το παιδι σας, τον άνθρωπο σας, από ενδονοσοκομειακη λοίμωξη, λάθος συνεννόηση γιατρού και εντατικολογων, αδιαφορία επιμελητή, άγνοια ειδικευομενου, καθυστέρηση ασθενοφόρου, μάπα βηματοδότη, και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Άλλα θα λέγατε τότε...Γι αυτό και δεν έχετε τσίπα. Γιατί αντί να καταγγείλετε και να απαιτησετε καλύτερη υγεία, κοιτάτε πως να τα κουκουλώνετε. Πολυ κρίμα...

Bασιλης

Κριμα για το παιδι Αντικειμενικα η σηψαμια απο μηνιγγιτιδικοκκο εκδηλωνεται απλα με πυρετο που καταληγει με κατακλυσμιαια πορεια σε θανατο εντος ωρων Αν δεν συνυπαρχει φλεγμονη μηνιγγων,οπως εδω, δεν υπαρχουν οδηγα σημεια για το γιατρο Ολες οι εξετασεις εγιναν κ θα εδειξαν φυσιολογικες τιμες,το παιδι ειχε πυρετο μολις λιγες ωρες και φανηκε σαν ιωση Το μονο που θα εσωζε το παιδι ειναι να ειχε βγαλει εξανθημα το οποιο δεν ειχε, δυστυχως για αυτο βγηκε αργοτερα Κ καθηγητης θα μπορουσε να την παθει Παντως καλο θα ειναι στα επειγοντα να υπαρχει κ ειδικος, αν και αποκλειεται να μη ρωτηθηκε μολις βγηκαν οι εξετασειε

Dr Dre

Οι πιο ενοχλητικοί ηλίθιοι είναι αυτοί που διαθέτουν πνεύμα. Λα Ροσφουκώ, 1613-1680, Γάλλος συγγραφέας

ΟΓ

Δεν υπάρχει αμέλεια. Ο ασθενής εξετάσθηκε. Αντιβίωση χορηγήθηκε. Οδηγίες σωστές για επανεκτίμηση δώθηκαν. Γιατί να μην υπάρχει επάρκεια επιμελητών; Οι ειδικευομενοι μαθαίνουν από τους ειδικούς. Με την αποζημίωση ποιο αίσθημα ικανοποιήθηκε; του δικαίου;

Dimitris

Ααα τώρα πρόσφατα μόνο 19 χρόνια, πάλι καλά που δεν πέθανε ο γιατρός από γηρατειά μέχρι να γίνει το δικαστήριο.

ΑΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΓΑΙΟΥ

Σε όλα τα ΤΕΠ της χώρας βρίσκονται αγροτικοί και ειδικευόμενοι ιατροί ακόμα. Η κυβέρνηση και η Πολιτεία ποτέ μα ποτέ επι της ουσίας για να μην πληρώνει παραπάνω δεν έχει ειδικευμένους ιατρούς που έχουν την εμπειρία . Το σκεπτικό του υπουργείου ΕΑΝ συμβεί ΚΑΤΙ σοβαρό φωνάζουμε τον ειδικευμένο ΙΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ παντελώς ΛΑΘΟΣ . ΑΥΤΟ που μετράει ΕΙΝΑΙ η αρχική ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΠΟ ΙΑΤΡΟ των ΤΕΠ . Οι εφημερίες των ΙΑΤΡΩΝ στην ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ δομημένες ΛΑΘΟΣ και ΑΥΤΟ θα κοστίζει ΣΥΝΕΧΕΙΑ περισσότερες ζωές .

Το 1998 ??????

Δεν πάμε καλά .... τώρα βγήκε απόφαση .... 19 ολόκληρα χρόνια ....

Andreas

Πω πω Θεέ μου τι πίκρα και χολή βγαίνει πάνω στην πλάτη ενός νεκρού παιδιού και ένος νέου ανθρώπου που έχυσε τόνους ιδρώτα και άπειρες ώρες μελέτης και άγχους για να καταφέρει να γίνει γιατρός. Δεν υπάρχει κανένας γιατρός που θέλει να κανει κακό στον ασθενή του, ακόμα και ο χειρότερος γιατρός στον κόσμο να ειναι. Να βοηθήσουμε προσπαθούμε με ότι έχουμε διαθέσιμο και όσες γνώσεις και εμπειρίες έχουμε αποκτήσει κατα τη διάρκεια της εκπαίδευσης μας. Λάθη θα κάνουμε, είμαστε άνθρωποι και εμείς, δυστυχώς ομως τα λάθη μας κοστίζουν ζωές. Αλλα ποινική καταδίκη για ιατρικό λάθος, την στιγμή που ο ιατρος έκανε απλά λάθος εκτίμηση των συμπτωμάτων, δεν νοείται. Επειδή τότε απλά θα γίνονταν όλοι εισαγωγή και το ανύπαρκτο σύστημα θα κατέρρεε σε ένα μήνα. Τα συλληπητηρια μου στην οικογένεια. Όσο για τον κάθε πικραμένο που βρίζει τους γιατρους, την επόμενη φορά που θα αρρωστήσει το παιδί σας να το πάτε στον φούρναρη της γειτονιάς για θεραπεία. Όσο για το αν αρρωστήσετε εσείς, κατευθείαν κτηνίατρο...

Ζακ

Οταν χάνεται η ζωή ενός νέου παιδιού αλλά και οποιουδήποτε ανεξαρτηρτου ηλικίας ο πόνος ειναι αβάσταχτος ειδικά για το παιδί . Επέτρεψε μου να αμφιβάλλω για τους τόνους του ιδρώτα που χύνεται όπως λες γιατί γνωρίζω πολλούς που τα έχουν πάρει τα διπλώματα από Ρουμανία και Βουλγαρία με τενεκέδες τυριά και λάδια αγαπητέ . Οταν λοιπόν παίρνεις την απόφαση να γίνεις Ιατρος και να ασχοληθείς με την ανθρώπινη ζωή ειναι μεγάλη η ευθύνη να σωπαίνεις και να ακούς τον πόνο του άλλου . Ο περισσότεροι από σας ειναι για την κονομα και εκμεταλλεύονται δυστυχώς ,δεν έχει βγει άδικα το όνομα . Το έκανε ότι μπορούσε οταν έχασε τη ζωή του ένα παιδί ΒΡΕ ΖΩΟ μη το λες γιατί απλά δεν έκανε . Οταν ακούω ΕΔΕ καταλαβαίνω ότι τα πνίγεται μεταξύ σας κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει . Σκούπισε λοιπόν τον ιδρώτα σου γιατρουδακο και άσε τα τσιτατα . Ο πόνος ΖΩΟ δεν μετριέται με τον υποτιθέμενο ιδρώτα σου . Εσυ κάνεις λειτούργημα αλλά από αυτά που λες μάλλον της σειρουλας είσαι

Αντρεας

Καθηγητης ιατρικής σε Αγγλικο Πανεπιστημιο ειμαι και όχι σε Ελληνικο, που μαλλον σημαινει οτι κατι θα αξιζω και εγω. Αν ήθελα κονομα που λες, πιστεψε με υπήρχε πιο ευκολος τρόπος να τα καταφερω. Αυτό ισχύει και για πολλούς άλλους ιατρούς. Είναι εμφανής η προκατάληψη σου. Λυπάμαι αν τα έσκασες σε κάποιον γιατρό για να σε χειρουργήσει (ντροπή του γιατρού), δεν σου φταίνε όμως όλοι. Όσο για το χαρακτηρισμό ζωο, είπαμε, μπορείς ανα πάσα στιγμή να επισκφθεις φούρναρη, αν και πιστεύω στην περίπτωση σου θα επιμένω στον κτηνιατρο...

???!!!

Παλιοκατασταση.Αστο.Ειναι να μη σου τύχει.Οπως και να χει όμως αλλιώς είναι ένα λάθος που σα συνέπεια έχει να μη σου "δέσει "η μπεσαμέλ,και αλλιώς ένα λάθος που σα συνέπεια έχει να πεθάνει ένα παιδί.

Σοβαρά μιλάς τώρα;

Η μάνα μου σφαδαζε και ούρλιαζε από τους πόνους, και της έλεγαν για χρόνια όταν την έπιαναν πόνοι ότι έχει κολικό νεφρού και ότι...υπερβάλλει. Τελικά κατέληξε σε εσπευσμενο χειρουργείο λίγο καιρό μετά όπου έχασε την χολή της γιατι ήταν γεμάτη πέτρες. Συνέχισε να πονάει μετά το χειρουργείο, ο γιατρός της έλεγε οτι υπερβάλλει και τελικά δεν την είχαν καθαρισει καλά. Ξανά μέσα! Κόντεψε να πεθάνει. Εγώ στο νοσοκομείο με θερμοπληξια γιατί δούλευα κάτω από τον ήλιο, και η διάγνωση; Έχω λέει κρίσεις πανικού! Ήταν ένας πιτσιρικάς. Πιτσιρίκια με σκωληκοειδιτιδα που τα έβγαζαν με διάγνωση γαστρεντερίτιδας, συντριπτικό θάνατοι στις εντατικές από βαριές ενδονοσοκομειακες, η Ελλάδα έχει από τα υψηλότερα ποσοστά θανάτων και ενδονοσοκομειακων. Καρδιακά προβλήματα που δεν εντοπίζονται, πάει ο άλλος με ενοχλήσεις και τον στέλνουν σπίτι του και πεθαίνει ξαφνικά. Και σε μεγάλο ιδιωτικό, όχι μόνο σε δημόσια που είναι χαλια. Ελαττωματικοι βηματοδότες σε χειρουργημενους, ασυστολες συνταγογραφησεις, να μην εντοπίζονται εσωτερικές, να μην σταθεροποιείται αιμοδυναμικα ο ασθενής και να πεθαίνει για το τίποτα. Να πεθαίνει ο άλλος, και ο γιατρός να βρίζει που τον ενοχλησες. Επισκληριδιο Γεωργίου σε ιδιωτικό και να στέλνουν ηλίθιες πιτσιρικες να προπονηθουν στης άλλης της πλάτη. Να τρυπάει το κάθε βλαμμένο, να μην μπορεί να βρει κενό στο σπόνδυλο, η άλλη να υποφέρει, και να φωνάζουν τελικά τον προϊστάμενο να κάνει την επισκληριδιο. Η άλλη έμεινε με πόνους στην μέση μετα. Τέρατα να γράφω, να γράφω για ώρες! Άσε μας ρε φίλε! Τόσα χρόνια σας έζησα, δεν δίνετε δεκάρα. Γιατί γίνατε γιατροί δεν κατάλαβα.

Ανδρεας

Λυπαμαι για την μανα σου. Λυπαμαι και για ολους τους αλλους που αναφερεις. Το να βαζεις τους παντες όμως σε ένα καλαθι βασισμενος σε μια μικρη μειονοτητα είναι λαθος...

Ανδρέα

Δεν τους βάζω. Υπάρχουν κατι καλά παλληκάρια σαν και του λόγου σου αλλά είστε λίγοι. Λίγοι, πολύ λίγοι. Δεν μπορείτε να τα βάλετε με το θεριό γιατι δαγκώνει...Τα έχω ζήσει από μέσα, ξέρω γιατί μιλάω. Θα μπορούσα να γράψω τόμους εγκυκλοπαίδειας. Πολυ σαπίλα. Εσείς που γουστάρετε είστε λίγοι και νεαρής ηλικίας. Οι περισσότεροι γίνονται γιατροί λόγω πίεσης, οικογενειακής παράδοσης, η γιατι νιώθουν θεοί και την ψωνίζουν η έβλεπαν πολύ Greys anatomy. Η υγεία στην Ελλάδα όμως είναι κολαστήριο με χιλιάδες αθώους νεκρούς. Και οι γιατροί απλά αλληλοκαλυπτονται διαιωνίζοντας την σαπίλα γιατί δεν υπάρχει κράτος, ένας πρωθυπουργός με @@ και ένας υπουργός με άλλα τόσα, να ξεβρωμίσει σαράντα χρόνια βρωμιας, μίζας και φαρμακοιατρικων εταιριών σε δωράκια γιατρών και προϊσταμένων.

Ανδρεας

Διαβαζω τα γραφόμενα σου και αντιλαμβάνομαι ότι έχεις ζήσει την Ελληνικη Ιατρική πραγματικότητα από μέσα. Λυπάμαι, απλά λυπάμαι για ότι έζησες, γιαυτό και εγώ έφυγα. Αλλα σε ξαναβεβαιώ με όλη την δύναμη της ψυχής μου: Υπάρχουν γιατροί που το παλεύουν όσο μπορούν και όσο τους το επιτρέπει το σύστημα. Εύχομαι μόνο ο γιατρός που αναφέρεται στο δημοσίευμα να έκανε όντως ότι καλύτερο μπορούσε. Τον νόμο του κράτους μπορείς να τον αποφύγεις, την προσωπική όμως κριτική από την συνείδηση σου αν έκανες προφανές λάθος που στοίχησε μία ανθρώπινη ζωή, ποτέ

Ανδρέα το κατανοώ

Κρίμα που έφυγες αλλά σε καταλαβαίνω. Η Ελλάς απέθανε. Ειλικρινά καλη συνέχεια εύχομαι. Φύγατε εσείς και έμειναν οι στόκοι.

Χχ

Το 1998?? ?

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

molotof1_1

Οι επτά από τους συλληφθέντες ήταν άγνωστοι στην Ασφάλεια. Ο 41χρονος υπάλληλος της Βουλής φέρεται στο παρελθόν να είχε αντιμετωπίσει ψυχιατρικά προβλήματα και να είχε νοσηλευτεί σε ιδιωτικές κλινικές της Αττικής

6
panelladikes-kontino

Με τα μαθήματα Μηχανική Πλοίου ΙΙ, Προγραμματισμός Υπολογιστών, Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων, Τεχνολογία υλικών και Δενδροκομία συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους υποψηφίους από τα ΕΠΑΛ