Χάθηκαν 90.000 ευρώ από τα ταμεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών

Χάθηκαν 90.000 ευρώ από τα ταμεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών

Η απώλεια του ποσού διαπιστώθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου και μια ημέρα μετά υποβλήθηκε σχετική υπηρεσιακή αναφορά - Παραγγέλθηκε κατεπείγουσα ΕΔΕ

Για απώλεια 90.000 από τα ταμεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) ενημερώθηκε από το προεδρείο το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΣΑ κατά τη σημερινή συνεδρίασή του.

Η απώλεια του ποσού διαπιστώθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου και μια ημέρα μετά υποβλήθηκε σχετική υπηρεσιακή αναφορά. Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η ΓΑΔΑ από κλιμάκιο της οποίας διενεργείται αστυνομική προανάκριση.

Παράλληλα κατατέθηκε, αυθημερόν, στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, μήνυση κατά παντός υπευθύνου. Επίσης παραγγέλθηκε και ολοκληρώθηκε κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΣΑ , συζήτησε το θέμα και επιφυλάχθηκε, στην αμέσως προσεχή συνεδρίαση του να αποφασίσει για την άσκηση και πειθαρχικών διώξεων, με βάση το πόρισμα της ΕΔΕ καθώς και σχετική εισήγηση της νομικής υπηρεσίας.

ΣΧΟΛΙΑ (6)

Χαζή απορία

Γιατί πρέπει σήμερα που γίνονται όλα ηλεκτρονικά να υπάρχουν τόσα μετρητά στα ταμεία?

Panos

Ε... καλοκαιράκι είναι... διακοπούλες,εκδρομουλες... για καλό σκοπό πήγαν σίγουρα. Ας ψαχτούν μεταξύ τους.

Του κόμματος θα είναι

Τού κόμματος θα είναι

Περιπτεραs

Τιποτα δεν χαθηκε. Απλα πηγανε σε αλλη η αλλεs τσεπεs.

Χάθηκαν; απώλεια ποσού;

Υπεξαίρεση είναι αλλά οι δικηγόροι δε ξέρουν και πολλά νομικά μόνο μπλα μπλα

Κάποιος δικολάβος

Τα φαγε...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

giatroi

Πρόκειται για «φίλια πυρά», καθώς η σκληρή διαπίστωση για έλλειμμα διαλόγου γίνεται από συνδικαλιστές γιατρούς προσκείμενους στον ΣΥΡΙΖΑ που είχαν βρεθεί στην πρώτη γραμμή διαμαρτυρόμενοι για τις πολιτικές στην Υγεία κατά των προηγούμενων κυβερνήσεων