Εμπρησμός σε μοτοποδήλατο αστυνομικού στα Τρίκαλα

Εμπρησμός σε μοτοποδήλατο αστυνομικού στα Τρίκαλα

Κινδύνευσαν οι ένοικοι μιας πολυκατοικίας στην περιοχή των Τρικάλων όταν τα διαμερίσματά τους απειλήθηκαν από τις φλόγες που τύλιξαν το μοτοποδήλατο ενός αστυνομικού γείτονά τους και επεκτάθηκαν και στα δικά τους οχήματα

Εμπρησμός σε μοτοποδήλατο αστυνομικού στα Τρίκαλα
Κινδύνευσαν οι ένοικοι μιας πολυκατοικίας στην περιοχή των Τρικάλων όταν τα διαμερίσματά τους απειλήθηκαν από τις φλόγες που τύλιξαν το μοτοποδήλατο ενός αστυνομικού γείτονά τους και επεκτάθηκαν και στα δικά τους οχήματα.

Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής, η φωτιά που ξέσπασε στις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης δεν επεκτάθηκε στα σπίτια και προκάλεσε μόνο μικρές υλικές ζημιές στα υπόλοιπα αυτοκίνητα που βρίσκονταν στην πυλωτή. Ωστόσο, το μηχανάκι του αστυνομικού καταστράφηκε ολοσχερώς.

Η έρευνα του Ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής αποκάλυψε ίχνη εμπρησμού στο μοτοποδήλατο και έδωσε το έναυσμα για ταυτόχρονες έρευνες της Αστυνομίας, που εξετάζει αν οι δράστες της επίθεσης είχαν προσωπικές διαφορές με τον ιδιοκτήτη του ή έγινε στόχος επίθεσης επειδή υπηρετεί στην τοπική Αστυνομική Διεύθυνση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης