Αλβανία: Επτά πυροσβεστικά οχήματα στέλνει η Ελλάδα για τις πυρκαγιές στα χωριά της ελληνικής μειονότητας

Αλβανία: Επτά πυροσβεστικά οχήματα στέλνει η Ελλάδα για τις πυρκαγιές στα χωριά της ελληνικής μειονότητας

Στα μέτωπα βρίσκονται τρία οχήματα και αύριο το πρωί θα περάσουν στην Αλβανία άλλα τέσσερα οχήματα από την Κακαβιά

Βοήθεια και σε επίγεια μέσα έστειλε η Ελλάδα στην Αλβανία, ενώ ενισχύσεις θα σταλούν και αύριο το πρωί, προκειμένου να συμμετάσχουν στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών που μαίνονται στα χωριά της ελληνικής μειονότητας.

Η ελληνική κυβέρνηση ανταποκρίθηκε και πάλι σε αίτημα των αλβανικών αρχών προς την Ε.Ε. για βοήθεια και εκτός από τα δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη CL-415, που έστειλε προχθές, σήμερα μετά το μεσημέρι έφυγαν και τρία οχήματα με έξι πυροσβέστες, τα οποία επιχειρούν ήδη στην περιοχή της ελληνικής μειονότητας.

Αύριο το πρωί θα περάσουν στην Αλβανία άλλα τέσσερα οχήματα από την Κακαβιά, τα οποία επίσης θα αναπτυχθούν στην περιοχή.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ (5)

Τώρα μάλιστα

Σε ενα 24ωρο δεν θα έχουν πάνω τους, όχι μάνικα για να σβήσουν, αλλά ούτε λάστιχα για να γυρίσουν! Η δε φιλοξενία στα πληρώματα θα είναι το κάτι άλλο. Ούτε σώβρακο δεν θα αφήσουν στους ταλαίπωρους πυροσβέστες!

Γεώργιος

Μήπως λέω μήπως να στείλουμε συνοδεία και λίγα ελαφρά τεθωρακισμένα οχήματα VBL για περιφρούρηση της μειονότητας απο κοσοβάρους εμπρηστές....Το αλβανικό κράτος δεν υπάρχει,το παρακράτος τους ομως υπάρχει και ταλαιπωρεί τους ανθρώπους μας.Αν ο Ελληνικός στρατός φαίνεται ακραία επιλογή,τότε να στείλουμε ομάδες ΟΠΚΕ.

Ευχαριστούμε Θερμά

τον Υπεξ. Ν. Κοτζιά και όλους τους αρμόδιους για την άμεση ανταπόκριση . κάτοικος Δερόπολης.

ghfjyftgujiy

ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Β.ΗΠΕΙΡΟ-ΑΛΒΑΝΙΑ ;

Ένας

Στην Βόρειο Ήπειρο έχεις ηθική υποχρέωση να δώσεις. Υποχρέωση που πηγάζει απ' το ομόαιμο, το ομόγλωσσο, το ομόθρησκο και το ομότροπο. Είναι Έλληνες. Οι οποίοι έχουν υποφέρει αρκετά και αυτοί από τις ανεπάρκειες και την ανικανότητα του κρατιδίου των Αθηνών. Στα ελληνικά χωριά να δώσουμε. Για όλη την υπόλοιπη αλβανία συμφωνώ μαζί σου, γιατί πρέπει να τους σώσουμε εμείς τις χασισοφυτείες;; Ας φωνάξουν τους τούρκους που τους αγαπούν τόσο πολύ και είναι και είναι και σύμμαχοι π' ανάθεμα τους...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

heli

Ο 30χρονος αυτοτραυματίστηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια εργασιών που διεξήγαγε στο οπλουργείο της στρατιωτικής μονάδας που υπηρετεί - Σταθερά κρίσιμη η κατάστασή του, υποβάλλεται σε εργαστηριακές εξετάσεις