Μουζάλας κατά Ευρωπαίων για τα ασυνόδευτα ανήλικα: Εκφράζουν... συμπάθεια, αλλά δεν τα παίρνουν στις χώρες τους

Μουζάλας κατά Ευρωπαίων για τα ασυνόδευτα ανήλικα: Εκφράζουν... συμπάθεια, αλλά δεν τα παίρνουν στις χώρες τους

«Πρέπει να τσακίσουµε τις εγκληματικές οργανώσεις που κάνουν διακίνηση ανθρώπων» τονίζει επίσης 

Για υποκρισία κατηγορεί τους Ευρωπαίους ο Γιάννης Μουζάλας, «καυτηριάζοντας» την στάση πολλών κρατών-μελών της ΕΕ στο προσφυγικό.

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κάνει ιδιαίτερη αναφορά στα ασυνόδευτα παιδιά και καταγγέλλει ότι «υπάρχει υποκρισία στην Ευρώπη, η οποία αναγκαίο θα ήταν να σταµατήσει».

«Ενώ γίνονται συνέχεια καταγγελίες για τα ασυνόδευτα από ΜΚΟ και άλλους οργανισµούς, ενώ πολλοί εκφράζουν τη συµπάθειά τους στα ασυνόδευτα ανήλικα, την ίδια ώρα υπάρχουν ασυνόδευτα ανήλικα στην Ελλάδα, για τα οποία οι χώρες της ΕΕ δεν ανοίγουν θέσεις για τη µετεγκατάστασή τους» τονίζει, συμπληρώνοντας με νόημα ότι «σε ένα ασυνόδευτο παιδί, το κριτήριο για τη µετεγκατάσταση είναι ότι είναι παιδί ασυνόδευτο και όχι η εθνικότητά του».

«Πρέπει να τσακίσουµε τις εγκληματικές οργανώσεις που κάνουν διακίνηση ανθρώπων» τονίζει επίσης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα» για το μεταναστευτικό-προσφυγικό ζήτημα. «Νόµιµοι δρόµοι χρειάζονται. Να µπορούν ο µετανάστης και ο πρόσφυγας να έρθουν στην Ευρώπη µέσω του νόµιµου δρόµου» συμπληρώνει.

Στην ίδια συνέντευξη, ο κ. Μουζάλας επισηµαίνει επίσης ότι θα ήταν «τραγικό λάθος» να κοπούν κονδύλια ή προσωπικό από την Ελλάδα για να δοθούν στην Ιταλία, «βαθµολογεί» τη συµφωνία Τουρκίας - ΕΕ και τονίζει ότι, «όσο δεν αντιµετωπίζονται οι πόλεµοι τόσο τα ανθρώπινα δικαιώµατα θα λειτουργούν ως διαφηµιστικά φυλλάδια στα χέρια των διακινητών». 

ΣΧΟΛΙΑ (8)

Αγανακτισμένος

Σταματήστε την προσπάθεια δικαιολόγησης της λαθροεποίκισης! Είναι απλά αδικαιολόγητη!

ΟΚ

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ''ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ'' ΤΑ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΑΦΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΤΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ !! ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ?

Ε.Π

Καλό μου είσαι σάικο; Υπουργός δεν είσαι; Δεν ξέρεις ποιοί τους διακινούν; Εμείς ξέρουμε, εσύ όχι; Τί αναίσχυντη ομολογία ανικανότητας είναι αυτή;Ποιόν δουλεύεις; Το προηγούμενο σενάριο περί κακόμοιρων ανθρώπων εμπόλεμων περιοχών που ψάχνουν μιά θέση στον ήλιο μπλα μπλα μπλα, ήταν πιό αξιοπρεπές για την ηλικία σου. Οι Ευρωπαίοι σε πληρώνουν για να τους πάρεις κι εσύ το δέχεσαι. Οι άνθρωποι είναι ξεκάθαροι, εσύ δεν είσαι. Μη ξεφτιλίζεσαι άλλο, ωρίμασε λίγο

Εμ, Μουζάλα τι νόμιζες;;

κορόιδα σαν τους ψηφοφόρους του συριζα είναι οι Ευρωπαίοι ;;

Me

"Πρέπει να τσακίσουε τις εγκληματικές οργανώσεις που κάνουν διακίνηση ανθρώπων". Στην Ιαπωνία, το λένε "χαρακίρι", "κ." Μουζάλα.

Totenkopf

Επειδή ρε προδότη εσυ,πρόδοσες τη χώρα σου σαν άλλος πηλιος γουσης για την κονόμα,νομίζεις ότι όλοι είναι σαν τα μούτρα σου;Έξω όλοι οι λαθρομετανάστες που κουβάλησες εσυ και το άλλο το ξόανο η χριστοδουλοπούλου απο την Ελλάδα.Είστε ανεπιθύμητοι

Τα Νεάντερταλ του Ισλάμ

είναι ευπρόσδεκτα μόνο στην Ελλάδα και σε ζωολογικούς κήπους.

...

Και ο μέσος όρος ηλικίας των... ασυνόδευτων ανηλίκων είναι κάπου στα 25 να πούμε...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

heli

Ο 30χρονος αυτοτραυματίστηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια εργασιών που διεξήγαγε στο οπλουργείο της στρατιωτικής μονάδας που υπηρετεί - Σταθερά κρίσιμη η κατάστασή του, υποβάλλεται σε εργαστηριακές εξετάσεις