Αυτοί είναι οι κλέφτες των πολυτελών αυτοκινήτων

Αυτοί είναι οι κλέφτες των πολυτελών αυτοκινήτων

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των εννέα συλληφθέντων- κατηγορούμενων ως μελών της σπείρας που έκλεψε πολυτελή αυτοκίνητα

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την αστυνομία, μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία οι φωτογραφίες των εννέα μελών της σπείρας που έκλεβε πολυτελή αυτοκίνητα. Η συμμορία εξαρθρώθηκε από την αστυνομία και από τις μέχρι τώρα έρευνες έχουν εξιχνιαστεί 11 περιπτώσεις κλοπών και μία απόπειρα κλοπής πολυτελών αυτοκινήτων, ενώ το οικονομικό όφελος που αποκόμισε η συγκεκριμένη εγκληματική ομάδα από την παράνομη δράση της, εκτιμάται ότι υπερβαίνει τις 300.000 ευρώ.

Αναφορικά με τον τρόπο δράσης της οργάνωσης (modus opreandi), προέκυψε ότι τα μέλη της είχαν κατανείμει μεταξύ τους διακριτούς ρόλους και συγκεκριμένα: Ορισμένα από τα μέλη εντόπιζαν οχήματα, που ήταν εύκολο να αφαιρεθούν, καθώς ήταν σταθμευμένα σε εξωτερικούς χώρους ή σε «ανοιχτούς» ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης (πυλωτές). Στη συνέχεια, έτερα μέλη προέβαιναν στην αφαίρεσή τους, αφού πρώτα ερευνούσαν το εσωτερικό τους για να διαπιστώσουν εάν ήταν εφοδιασμένα με συστήματα γεωγραφικού εντοπισμού (GPS).


Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για τους:


ΚΡΕΜΜΥΔΑ Δημήτριο του Μενελάου και της Ελένης
ΣΤΑΜΑΤΗ Αθανάσιο του Άγγελου και της Ιωάννας 

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ Θεόδωρο του Δημητρίου και της Βασιλικής


ΣΑΜΑΡΤΖΗ Στυλιανό του Ιωάννη και της Σοφίας


ΚΛΗΤΗΡΙΝΟ Γεώργιο του Φιλίππου και της Φωτεινής
 ΚΡΕΜΜΥΔΑ Αλέξανδρο του Μενελάου και της Ελένης
ΤΑΣΣΗ Κωνσταντίνο του Μιχαήλ και της Παρασκευής

 ΚΡΑΛΛΗ Βασίλειο του Γεωργίου και της Αλεξάνδρας

BUSHKA ή ΜΠΟΥΣΚΑ (ον.) JULIAN ή Ιουλιάν του NIKOLAOS και της LINTA


ΣΧΟΛΙΑ (4)

Αλεξ

Μάλλον σουηδικής καταγωγής!

ουστ

Βρε τι ομορφιές είναι αυτές! Κρατήστε τους για σπόρο σε κανένα στάβλο. Να χαρακτηριστεί ακτιβιστική η δράση τους και να επιστρέψουν ελεύθεροι στην καλύβα τους!

Μάρθα Βούρτση

Μην ανησυχείτε αγορίνες. Με τους αστείους νόμους εδώ στο Μπαχαλιστάν μέσα στην επόμενη χρονιά θα είστε έξω με αίτηση αναστολής μέχρι να γίνει η δίκη!!! Στη δίκη η ποινή θα είναι αστεία, ή με εξαγορά ή με 3ετή αναστολή!

Αισχίνης

Καλά λέει η Μάρθα! Δείτε το κάτι σαν υποχρεωτική θητεία, σαν παρακολούθηση τριών εξαμήνων (δεκαοχτάμηνο) υποχρεωτικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης (Πανεπιστήμιο Κορυδαλλού). Θα βγείτε πιστοποιημένοι, δικτυωμένοι και πτυχιούχοι. Κάτι σαν Υποτροφία ένα πράμα...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης