Εισβολή του Ρουβίκωνα στο δημαρχείο Ζωγράφου

Εισβολή του Ρουβίκωνα στο δημαρχείο Ζωγράφου

Διαμαρτυρία για το θάνατο της 62χρονης γυναίκας που δούλευε στην καθαριότητα

Εισβολή του Ρουβίκωνα στο δημαρχείο Ζωγράφου
Μέλη της αναρχικής ομάδας του Ρουβίκωνα εισέβαλαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο δημαρχείο Ζωγράφου, διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο της 62χρονης Ντανιέλας Πρελορέντζου, που έχασε την ζωή της μαζεύοντας σκουπίδια. 

Περίπου 20 άτομα πέταξαν φέιγ βολάν με συνθήματα όπως : «Ο δήμος Ζωγράφου δολοφονεί», «η ανθρώπινη ζωή δεν είναι για τα σκουπίδια».

Τα μέλη της αναρχικής ομάδας, μπήκαν στο γραφείο της δημάρχου και φώναζαν: «σκοτώσατε μια γυναίκα, αυτό δεν θα μείνει αναπάντητο». 
Κλείσιμο











Για την επίθεση μίλησε στο protothema.gr η δήμαρχος Ζωγράφου, Τίνα Καφατσάκη. 



«Πριν από λίγη ώρα έγινε διαμαρτυρία από τον Ρουβίκωνα για το θέμα της απώλειας της Ντανιέλας Πρελορέντζου  και είναι προφανές ότι υπάρχει παραπληροφόρηση για τις συνθήκες εργασίας, καθώς και για τις βάρδιες.
 
Θα πρέπει να επαναλάβω για ακόμη μια φορά, ότι η γυναίκα είχε δουλέψει, 3 ώρες στην λαϊκή την Πέμπτη, 3 ώρες ξημερώματα Παρασκευής στον οδοκαθαρισμό, ενώ κλήθηκε να δουλέψει νυχτερινή βάρδια διάρκειας 3 ωρών ξημερώματα Σαββάτου, για να αποφύγουμε  τον καύσωνα. Σε κάθε περίπτωση έχω διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση, τα πορίσματα της οποίας θα δοθούν στην δημοσιότητα». 





Δείτε βίντεο: Εισβολή του Ρουβίκωνα στο δημαρχείο Ζωγράφου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης