Βίντεο: Στους δρόμους ξανά οι κάτοικοι του Μενιδίου

Έκλεισε για λίγη ώρα η έξοδος 7 της Αττικής Οδού, στην κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο από τους διαμαρτυρόμενους κατοίκους

Δεύτερη εβδομάδα κινητοποιήσεων για τους κατοίκους του Μενιδίου αντιδρώντας σε καθε μορφή εγκληματικότητας που μαστίζει τα τελευταία χρόνια την περιοχή τους.

Σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν  ο θάνατος του 11χρονου Μάριου που σκοτώθηκε επειδή τον βρήκε στο κεφάλι μια αδέσποτη σφαίρα 9χιλιοστων την ώρα που εκείνος και συμμαθητές του βρισκόντουσαν στο σχολείο για την καθιερωμένη σχολική γιορτή της αποφοίτησης.

Οι κάτοικοι του Μενιδίου από εκείνη την ημερα βρίσκονται στους δρόμους ζητώντας ασφάλεια και από τους εμπόρους ναρκωτικών και φυσικά τα όπλα τα οποία κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στην περιοχή τους.Οι κάτοικοι ξεκίνησαν πορεια διαμαρτυριας από την πλατεία Καράβου με προορισμό την Αττική Οδό. Έκλεισαν την έξοδο 7 της Αττικής Οδού, στην κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο, συμβολικά, προκειμένου να πιέσουν τους ιθύνοντες για να λάβουν μέτρα προστασίας των κατοίκων

Χαρακτηριστικά ήταν τα συνθήματα που είχαν ακουστεί στην πορεία διαμαρτυρίας την Πέμπτη. Οι κάτοικοι πραγματοποίησαν πορεία προς τις γραμμές του τρένου στο σταθμό του ΟΣΕ Αχαρνών φωνάζοντας ρυθμικά το σύνθημα «έξω η πρέζα από το Μενίδι», «έξω τα όπλα από το Μενίδι», «Μάριος-Δημήτριος 11 χρόνων αυτός είναι ο ήρωας του δήμου Αχαρνών».

Δείτε βίντεο:
Στους δρόμους ξανά οι κάτοικοι του Μενιδίου


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

elas151

Οι δράστες, που φορούσαν κράνη από τα οποία δεν διακρίνονταν τα χαρακτηριστικά τους, κατάφεραν να εξουδετερώσουν το θύμα και να αρπάξουν το τσαντάκι που είχε μαζί του