Οργή των κατοίκων: Έξω η πρέζα απ' το Μενίδι

Οργή των κατοίκων: Έξω η πρέζα απ' το Μενίδι

«Μάριος-Δημήτριος 11 χρόνων αυτός είναι ο ήρωας του δήμου Αχαρνών» φωνάζουν οι κάτοικοι που κάνουν πορεία προς τον σταθμό του ΟΣΕ Αχαρνών

Οργή των κατοίκων: Έξω η πρέζα απ' το Μενίδι
Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 10.00 το βράδυ η συγκέντρωση στην πλατεία Καράβου που πραγματοποίησαν και σήμερα οι κάτοικοι του δήμου Μενιδίου οι οποίοι διαμαρτύρονται κατά της εγκληματικότητας που κόστισε τη ζωή του 11χρονου Μάριου αλλά και των ναρκωτικών, λόγω των οποίων η πόλη τους κινδυνεύει να μετατραπεί σε γκέτο.

Οι συγκεντρωμένοι έδωσαν νέο ραντεβού για αυριο στις 2 το μεσημέρι προκειμένου να πραγματοποιήσουν και νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας.  Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κάτοικοι συνεχίζουν τις διαδηλώσεις παρόλο που η δημοτική αρχή δεν είχε διευκρινίσει την θέση της ενώ σήμερα αντιδήμαρχοι και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου ήρθαν στην συγκέντρωση και μίλησαν στον κόσμο για τις ιδέες τους για νέες κινητοποιήσεις.

Οι κάτοικοι πραγματοποίησαν πορεία προς τις γραμμές του τρένου στο σταθμό του ΟΣΕ Αχαρνών φωνάζοντας ρυθμικά το σύνθημα «έξω η πρέζα από το Μενίδι», «έξω τα όπλα από το Μενίδι», «Μάριος-Δημήτριος 11 χρόνων αυτός είναι ο ήρωας του δήμου Αχαρνών».

Κλείσιμο
Διακριτική ήταν η παρουσία της αστυνομίας εντός του οικιστικού ιστού της πόλης ενώ δυνάμεις των ΜΑΤ βρίσκονται στις εισόδους των καταυλισμών των ρομά.















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης