Λουκάς Παπαδήμος: Καλή η κατάσταση της υγείας του

Λουκάς Παπαδήμος: Καλή η κατάσταση της υγείας του

Το επόμενο 24ωρο κι εφόσον η κατάσταση του παραμένει στο ίδιο σταθερό, ικανοποιητικό επίπεδο, η νοσηλεία του θα συνεχιστεί σε θάλαμο του 10ου ορόφου του νοσοκομείου

Λουκάς Παπαδήμος: Καλή η κατάσταση της υγείας του
Συνεχίζεται η νοσηλεία του πρώην αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και πρώην Πρωθυπουργού κ. Λουκά Παπαδήμου στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας
(ΜΑΦ) του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».
 
Η κατάσταση της υγείας του τραυματισμένου από
τρομοκρατική επίθεση με «παγιδευμένο» φάκελο
Κλείσιμο
το απόγευμα της Πέμπτης 25 Μαΐου στην Αθήνα, χαρακτηρίζεται καλή. Στη ΜΑΦ τον επισκέπτεται καθημερινά και σύμφωνα με το καθορισμένο πρόγραμμα του επισκεπτηρίου η σύζυγός του, κυρία Σάνα Ίνγκραμ.
 
Οι θεράποντες χειρουργοί παρακολουθούν με καθαρισμούς και αλλαγές το βαθύ τραύμα που έχει στον δεξί μηρό του -και το οποίο προκλήθηκε από την έκρηξη του φακέλου που κρατούσε. Ο κ. Παπαδήμος λαμβάνει ισχυρή ενδοφλέβια αντιβίωση προκειμένου το τραύμα να θωρακιστεί έναντι μικροβίων, ιδίως ενδονοσοκομειακών.
 
Εκτιμούν, ωστόσο, ότι το επόμενο 24ωρο κι εφόσον η κατάσταση του παραμένει στο ίδιο σταθερό, ικανοποιητικό επίπεδο, ο ασθενής θα εξέλθει από τη ΜΑΦ για να συνεχιστεί η νοσηλεία του σε θάλαμο του 10ου ορόφου του νοσοκομείου (στις λεγόμενες προνομιακές θέσεις νοσηλείας).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης