Συγκλονιστικές σκηνές από την επίθεση στον Παπαδήμο: Τα ακουστικά του στο έδαφος, δίπλα στα αίματα

Συγκλονιστικές σκηνές από την επίθεση στον Παπαδήμο: Τα ακουστικά του στο έδαφος, δίπλα στα αίματα

Τα ακουστικά από το τηλέφωνο του πρώην πρωθυπουργού πεσμένα στην άσφαλτο και δίπλα κηλίδες αίματος, αποτυπώνουν στο ελάχιστο τις σκηνές πανικού που εκτυλίχθηκαν μετά την έκρηξη

Συγκλονιστικές σκηνές από την επίθεση στον Παπαδήμο: Τα ακουστικά του στο έδαφος, δίπλα στα αίματα
Σοκαρισμένη είναι η ελληνική κοινωνία από το τρομοκρατικό χτύπημα στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, το απόγευμα της Πέμπτης, στο κέντρο της Αθήνας. 

Αν και αποφεύχθησαν τα χειρότερα και ο κύριος Παπαδήμος νοσηλεύεται με τραύματα που αντιμετωπίστηκαν από τους γιατρούς και δεν κινδυνεύει η υγεία του, μια τρομοκρατική επίθεση που χτύπησε εκτός από τον ίδιο δύο ακόμα συνοδούς του, η έκρηξη που συνέβη μέσα στο αυτοκίνητό του ενώ εκινείτο στο κέντρο της πόλης, ένα απόγευμα με πολύ κόσμο γύρω γύρω, είναι στοιχεία που σοκάρουν. Οι μαρτυρίες και οι φωτογραφίες από την στιγμή της επίθεσης αποτυπώνουν τον πανικό των πρώτων στιγμών, όταν ακούστηκε η έκρηξη και ο πρώην πρωθυπουργός, μέσα στα αίματα, βγήκε με την βοήθεια συμπολιτών του έξω στο δρόμο. 

Τα ακουστικά από το τηλέφωνό του, που προφανώς έπεσαν την ώρα του πανικού και έμειναν στην άσφαλτο ως αργά το βράδυ, δίπλα σε κηλίδες από το αίμα του, είναι μια τέτοια σκληρή εικόνα από την τρομοκρατική επίθεση. 

Τα ακουστικά του πρώην πρωθυπουργού στην άσφαλτο, δίπλα σε κηλίδες αίματος
Κλείσιμο


Αυτόπτες μάρτυρες που έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει στο σημείο που ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητο του πρώην πρωθυπουργού, ανέφεραν πως είδαν τον κ. Λούκα  Παπαδημο σοβαρά τραυματισμένο, με αίματα στο πόδι και στην κοιλιακή χώρα από την ισχυρή έκρηξη του φακέλου ενώ τα ρούχα του είχαν κουρελιαστεί.







Από την έκρηξη τραυματίστηκε και ο οδηγός του αυτοκινήτου του κ. Παπαδήμου και ένας ακόμα συνοδός του ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι τα τζάμια του αυτοκινήτου έχουν ραγίσει από την έκρηξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης