Σφακιά: Εγκλωβίστηκαν τουρίστες σε δύσβατο σημείο - Ένας είναι τραυματισμένος

Σφακιά: Εγκλωβίστηκαν τουρίστες σε δύσβατο σημείο - Ένας είναι τραυματισμένος

Οι ισχυροί άνεμοι δεν επέτρεψαν στο καΐκι των πυροσβεστών να προσεγγίσει και οι περιπατητές έμειναν την νύχτα στην ύπαιθρο

Σφακιά: Εγκλωβίστηκαν τουρίστες σε δύσβατο σημείο - Ένας είναι τραυματισμένος
Διακόπηκε τελικά χθες η επιχείρηση διάσωσης τουριστών που εγκλωβίστηκαν σε δύσβατο σημείο στα Δώματα Σφακίων, λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή. Μεταξύ των τουριστών είναι και ένας 52χρονος Γερμανός που έχει τραυματεί στο πόδι και δεν μπορεί να περπατήσει

Εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και επειδή οι πυροσβέστες προσπαθούσαν να τον προσεγγίσουν με καΐκι, η επιχείρηση διακόπηκε για να συνεχιστεί σήμερα το πρωί.

Μάλιστα οι πυροσβέστες βεβαιώθηκαν ότι ο 52χρονος Γερμανός τουρίστας μαζί με την παρέα του είναι καλά στην υγεία τους και θα διανυκτερεύσουν σε ασφαλές σημείο.


Το χρονικό
Κλείσιμο
Ο 52χρονος Γερμανός τουρίστας, ενώ έκανε πεζοπορία στα Δώματα Σφακίων μαζί με άλλα άτομα, χτύπησε το πόδι του.

Ο ίδιος ειδοποίησε την πυροσβεστική υπηρεσία, μέσω του διεθνούς αριθμού έκτακτης ανάγκης 112 και άμεσα στήθηκε επιχείρηση διάσωσης από κλιμάκια πυροσβεστών Βρυσών και Ανώπολης στα Χανιά.

Λόγω του δύσβατου του σημείου, στο οποίο βρισκόταν ο τραυματισμένος Γερμανός τουρίστας, οι πυροσβέστες προσπάθησαν να τον προσεγγίσουν με καίκι.


Πηγή: cretapost.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης