Οι γιατροί στο νοσοκομείο Σαντορίνης πήγαν στον εισαγγελέα: Οι ασθενείς κινδυνεύουν!

Οι γιατροί στο νοσοκομείο Σαντορίνης πήγαν στον εισαγγελέα: Οι ασθενείς κινδυνεύουν!

Σοβαρές καταγγελίες - Ζητούν από τον εισαγγελέα να αποφασίσει πότε και για ποια περιστατικά θα εφημερεύει το νοσοκομείο - Οι συνδικαλιστές θυμίζουν τις δεσμεύσεις του πρωθυπουργού και διερωτώνται γιατί οι εξαγγελίες έμειναν κενό γράμμα

Επισφαλής είναι πλέον η λειτουργία του πολυδιαφημισμένου - από την κυβέρνηση και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, κ. Παύλο Πολάκη-  νοσοκομείου Σαντορίνης, σύμφωνα με τους ίδιους τους γιατρούς του!

Σε μια ύστατη προσπάθεια να κινητοποιήσουν την πολιτεία και τους αρμόδιους αναφορικά με τις δραματικές ελλείψεις και τα ζωτικά προβλήματα του νοσηλευτικού ιδρύματος κι έχοντας εξαντλήσει κάθε τρόπο επικοινωνίας με το υπουργείο Υγείας και την ΑΕΜΥ ΑΕ ( είναι εταιρία του υπουργείου στην οποία υπάγεται το νοσοκομείο Σαντορίνης), οι γιατροί του Επιστημονικού Συμβουλίου και της Επιστημονικής Επιτροπής του νοσοκομείου Σαντορίνης απευθύνονται πλέον στον αρμόδιο Εισαγγελέα ζητώντας του να προβεί στις δέουσες ενέργειες που θα διασφαλίσουν την υγειονομική περίθαλψη των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού.

Οι εναπομείναντες γιατροί – διότι όπως είχε καταγγείλει η ΠΟΕΔΗΝ στο νοσοκομείο καταγράφεται κύμα αποχωρήσεων- καταγγέλλουν στην Εισαγγελία Νάξου μεγάλες ελλείψεις ιατρικού προσωπικού, παραβίαση της νομοθεσίας για τις εφημερίες που θέτουν σε κίνδυνο τους ασθενείς αλλά και τους εργαζόμενους λόγω των επισφαλών συνθηκών παροχής υπηρεσιών υγείας και απόκρυψη από τους αρμόδιους της επικίνδυνης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί. Μάλιστα, επικαλούνται επίσημα έγγραφα με τα οποία έχουν ενημερώσει την ΑΕΜΥ ΑΕ και το υπουργείο Υγείας, όπως και την Επιθεώρηση Εργασίας για τα σοβαρά θέματα με τα οποία βρίσκονται αντιμέτωποι, χωρίς ωστόσο να λάβουν ποτέ καμία απάντηση.

Σύμφωνα με το υπόμνημα προς τον Εισαγγελέα, που παραδόθηκε την περασμένη Τρίτη, οι γιατροί επισημαίνουν τον κίνδυνο το πρόγραμμα των εφημεριών να καταστεί ανεφάρμοστο ακόμη και για τον τρέχοντα μήνα – Μάρτιο- και αναφέρουν πως οι ελλείψεις τους αναγκάζουν να καταρτίζουν πρόγραμμα εφημεριών ανά δέκα ημέρες και όχι σε μηνιαία βάση. Καλούν την εισαγγελική αρχή να αποφασίσει εάν το νοσοκομείο τις «κενές» ιατρών ημέρες θα εφημερεύσει και για ποια περιστατικά.

Η ΠΟΕΔΗΝ η οποία έφερε στη δημοσιότητα το υπόμνημα των γιατρών προς τον Εισαγγελέα, αντί άλλου σχολιασμού υπενθυμίζει τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα τον περασμένο Ιούλιο οπότε εγκαινιάστηκε το νοσοκομείο: «Το Νοσοκομείο Σαντορίνης μέχρι το τέλος του έτους 2016 θα έχει στελεχωθεί πλήρως από Ιατρούς και Νοσηλευτές. Θα λειτουργεί Τεχνητός Νεφρός. Οι γυναίκες θα γεννάνε στον τόπο τους» έλεγε ο Πρωθυπουργός. Ο κ. Πολάκης πρόσθετε πως ‘το Νοσοκομείο Σαντορίνης είναι πλήρως στελεχωμένο. Λειτουργεί με ασφάλεια, γίνονται κανονικά τα χειρουργεία. Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ είναι συνδικαλιστής της ανατομικής περιοχής γύρω από τις αιμορροΐδες’. Ποιος λέει ψέματα και ποιος αλήθεια τελικά;» τονίζεται σε ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ.

Τι αναφέρουν στο υπόμνημά τους οι γιατροί

Το πρώτο μείζον ζήτημα που θέτουν υπόψη του Εισαγγελέα οι γιατροί είναι οι μεγάλες ελλείψεις στις βασικές ιατρικές ειδικότητες. Στον Παθολογικό Τομέα, στον Καρδιολογικό Τομέα και το Χειρουργικό Τομέα υπηρετούν 5 Ιατροί από τους 21 που προβλέπει το οργανόγραμμα, δηλαδή  ποσοστό κάλυψης 21%. Καταγγέλλουν ότι οι πέντε γιατροί βασικών ειδικοτήτων υποχρεούνται να κάνουν το λιγότερο 15 εφημερίες.

Οι γιατροί επισημαίνουν ότι «παράγουν τετραπλάσιο έργο από τη δύναμή τους», δεδομένου ότι στο Κέντρο Υγείας στις εν λόγω ειδικότητες ήταν 10 γιατροί και έκαναν μόνο Πρωτοβάθμια Περίθαλψης, ενώ τώρα είναι οι μισοί και κάνουν τριτοβάθμια, δηλαδή νοσοκομειακή, περίθαλψη. Αναφέρουν πως προειδοποίησαν τον Διοικητή του Νοσοκομείου, την ΑΕΜΥ Α.Ε. και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, κ. Πολάκη για την εργασιακή εξουθένωση, την μη πληρωμή των εφημεριών τους,  τις επικίνδυνες συνθήκες που επικρατούν στο Νοσοκομείο, αλλά «φωνή βοώντος εν τη ερήμω» καταλήγουν. Μάλιστα, καταγγέλλουν ότι η ΑΕΜΥ Α.Ε. μέσω της Νομικής Συμβούλου της ειδοποίησε τους γιατρούς ότι δεν θα πληρώνονται τις υπεράριθμες εφημερίες που κάνουν, προκειμένου να λειτουργεί το Νοσοκομείο και πως θα δουλεύουν ασταμάτητα χωρίς ρεπό, 24 ώρες το 24ωρο και χωρίς να πληρώνονται.

Αποκαλύπτουν ότι τον Οκτώβριο του 2016 το Επιστημονικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου κατέθεσε στην Επιθεώρηση Εργασίας της Σαντορίνης, εξώδικο σχετικά με την παραβίαση του Νόμου των εφημεριών. Έμεινε επί έξι μήνες στα συρτάρια της Επιθεώρησης Εργασίας της Σαντορίνης. Πίεσαν οι γιατροί και με δικές τους ενέργειες ενημερώθηκε η Επιθεώρηση Εργασίας Πειραιώς και Νήσων, αλλά μέχρι σήμερα δεν έγινε καμία ενέργεια.

Επισημαίνουν ότι από τον Οκτώβριο του 2016 η ΑΕΜΥ ΑΕ προέβαινε σε άκαρπους διαγωνισμούς για τη στελέχωση του νοσοκομείου με ιατρικό προσωπικό λόγω χαμηλών κινήτρων.

Επίσης, αναφέρουν αφήνοντας βαριές αιχμές για τη στάση της ΑΕΜΥ ΑΕ ότι επικοινώνησαν με την ΑΕΜΥ Α.Ε. και τον Υπουργό Υγείας, επισημαίνοντας τα προβλήματα και ζήτησαν να συζητηθεί το θέμα στο προγραμματισμένο Συμβούλιο της 28ης Φερβουαρίου 2017. Έλειψαν 4 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕΜΥ Α.Ε. και αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας…

ΣΧΟΛΙΑ (40)

Χρόνης

Οι συνδικαλιστές των νοσοκομειακών γιατρών έχουν τίποτα να μας πούνε για τον καρδιοπαθή που πέθανε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης αβοήθητος , ενώ είχε πάει με ισχαιμικό επεισόδιο και έχρηζε άμεσης βοήθειας; Μούγκα για το περιστατικό, περιμένουν να ξεχαστεί.

συριζαίκο τσίρκο

άλλη μια παπ@ριά του αλέξη πινόκιο. Αυτή είναι η ουσία της υπόθεσης, τα ψέματα του τσίπρα όταν το εγκαινίαζε. Το ότι θα είχε δισεπίλυτα προβλήματα είμαι σίγουρος ότι το ήξερε ο κάθε λοβοτομημένος συριζαίος που έλαβε μέρος στα εγκαίνια.

Πέτρος

Τι χρειάζεται το νοσοκομείο της Σαντορίνης ρε παιδιά; Έχουν όλοι εκεί φράγκα (κάτοικοι και τουρίστες), να φτιάξουν ένα ιδιωτικό ή να πηγαίνουν Αθήνα. Γιατί δεν κάνετε ένα ρεπορτάζ για τη νησιωτική Δανία (έχει πάρα πολλά νησιά η Δανία), να δούμε πως διάολο έχουν προκόψει αυτοί οι άνθρωποι... Αν βρείτε νοσοκομείο σε νησί σαν τη Σαντορίνη, ελάτε να με φτύσετε. Πρώτο Θέμα, αφήστε τις αναλύσεις και τις διαπιστώσεις, και κάντε ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. Κάντε ένα ρεπορτάζ για το ΕΣΥ της Δανίας να δούμε τη μούρη όλων αυτών που με ένα [...] των 20.000 κατοίκων θέλουν και κανονικό νοσοκομείο, με εντατικές και βάλε..

ΙΑΤΡΟΙ και ΙΑΤΡΙΚΗ

Οι σημερινοί γιατροί ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να ασκήσουν την ιατρική εκτός μεγάλων και οργανωμένων νοσοκομείων,διότι έτσι έμαθαν στην ειδικότητά τους και τα τρία χρόνια είναι δικαιολογία, ίσως μόνο για τις χειρουργικές ειδικότητες,που μπορεί να αντιμετωπισθεί με 2μηνες ή 3μηνες ενδιάμεσες αποσπάσεις σε κεντρικά νοσοκομεία.Δεν έμαθαν να χρησιμοποιούν χέρι,μάτι,αυτί,μύτη όπως οι παλαιοί.Βάζουν τον ασθενή σαν σε αλυσίδα παραγωγής αυτοκινήτων και ζητούν ΟΛΕΣ τις υπάρχουσες εξετάσεις,50 μικροβιολογικές-αιματολογικές,ακτινογραφίες,υπερηχογραφήματα,αξονικές,μαγνητικές,καρδιολογικές κλπ,περιμένοντας από το λάπτοπ και το τάμπλετ να του βγάλουν την διάγνωση και από το DaVinci να τους χειρουργήσει, με τεράστιο κόστος για το σύστημα υγείας.Οι περισσότερες διαγνώσεις μπορούν να γίνουν με πιεσόμετρο, γεν.αίματος,γεν.ούρων,ουρία,σάκχαρο,αα θώρακος ή κοιλίας,ΗΚΓ,άντε και υπερηχογράφημα,δυνατότητες κάθε μικρού επαρχιακού νοσοκομείου.Προτιμούν να προσκυνήσουν τον πολιτευτή,βουλευτή,υπουργό για να διοριστούν υπεράριθμοι σε μεγάλα νοσοκομεία και να σκοτώνονται μεταξύ τους για να χειρουργήσουν κανένα άπορο ή αλλοδαπό.Αυτά και πολλά άλλα που δεν λέγονται.

Γιάννης Γ

Τρία χρόνια εγκατάσταση ζητάει διαχρονικά ο κάθε υπουργός υγείας για γιατρούς στα μικρά νησιά. Τρία χρόνια εκτός νοσοκομείων κλινικών πολυδύναμων μεγάλων ιατρικών μονάδων ένας σωστός νοσοκομειακός γιατρός δεν θα πάει. Γιατί τέλειωσε σαν γιατρός. Φεύγει από το αντικείμενο της ιατρικής για αυτά τα τρία χρόνια. Γιατί οι γιατροί δεν γίνονται γιατροί ..... σε τόπους διακοπών, αλλά μέσα σε μεγάλα νοσοκομεία που βλέπουν και αντιμετωπίζουν πάμπολλες περιπτώσεις. Εκεί "ψήνονται" σαν γιατροί. .... Για την Σαντορίνη τώρα... Πληθυσμός, 15.250 (απογραφή μονίμων κατοίκων το 2011) . Τι νοσοκομείο να λειτουργήσει εκεί? . Απλά κοροϊδευόμαστε. Μήπως θέλουν και καρδιοχειρουργούς-νευροχειρουργούς και άλλης υψηλής εξειδίκευσης γιατρούς?... Είναι και οι τουρίστες το καλοκαίρι. Ναι είναι πολλοί για δυο με τρείς μήνες . Όλοι αυτοί άμα πάθουν κάτι σοβαρότερο έχουν ιδιωτική κάλυψη επείγουσας αερομεταφοράς με ιδιωτικά ελικόπτερα και αεροσκάφη ή και με το ΕΚΑΒ . Δίπλα είναι το νοσοκομείο της Σύρου, παραδίπλα τα νοσοκομεία ιδιωτικά δημόσια της Αθήνας. Και τελικά οι Σαντορινοί ας βρούνε λοιπόν συνταξιούχους συμπατριώτες τους γιατρούς και ας τους δώσει η τοπική εκεί κοινωνία κάποια κίνητρα να γυρίσουν στην γη των προγόνων τους.

ΕΣΥτης

Το έθεσες πολύ σωστά. Πρόσφατα πήρε θέση στο νοσοκομείο συνάδελφος που υπηρέτησε ως ειδικευμένος σε μεγάλο νησί και μας είπε "- θέλω εκπαίδευση από την αρχή, γιατί ότι ήξερα σαν χειρουργός το ξέχασα".

@Γιαννης Γ.

Το νησί έχει μεγάλο πληθυσμό για μεγάλο διάστημα μέσα στον χρόνο. Όχι μόνο για δύο-τρεις μήνες το καλοκαίρι. Η Σαντορίνη η δεν είναι κάποιο μικρό νησάκι με λίγους κατοίκους. Εξάλλου, ειναι προφανές οτι ενα νοσοκομείο στη Σαντορίνη εξυπηρετεί πολλά γειτονικά νησιά, κι όχι μόνο την ίδια. Τα περί διακομιδών κτλ θα ήταν για γέλια, αν δεν είχαν πολύ δυσάρεστα αποτελέσματα. Καλύτερα ρώτησε όλους αυτούς που ο άνθρωπός τους πέθανε, ή σακατεύτηκε, εξαιτίας διακομιδής που έγινε λανθασμένα, καθυστερημένα, ή ποτέ. Εν πάση περιπτώσει, λες οι κάτοικοι να κάνουν κι αυτοί κάτι, και να μην τα περιμένουν όλα από το κράτος. Ξεχνάς όμως ότι η Σαντορίνη, κι άλλα νησιά, προσφέρουν τεράστια ποσά στην Ελληνική οικονομία. Δεν μπορεί με αυτά τα χρήματα να κατασκευάζονται νοσοκομεία οπουδήποτε αλλού, κι όχι στον τόπο τους. Επιπλέον, ξεχνάς ότι ο ιατρός έχει σπουδάσει με χρήματα τού Ελληνικού λαού ( εξαιρούνται οι β' που σπούδασαν στην ανατολική Ευρώπη). Συνεπώς, δεν μπορεί κάποιος να έχει σπουδάσει με τα λεφτά των Κυκλαδιτών, και να αρνείται να συνεισφέρει. Θα πρέπει να υπάρχει πλέον νομοθετημένα υποχρέωση πολύχρονης παραμονής όπου υπάρχουν ανάγκες, αν θέλει κάποιος να γίνει ιατρός. Τέλος, καλός ιατρός δεν είναι αυτός που βρίσκεται σε μεγάλες μονάδες, αλλά αυτός που προσφέρει. Κυρίως αυτός που προσφέρει ώστε να μην αναγκαστεί κάποιος, λόγω επιδείνωσης της κατάστασής του, να πάει σε μεγάλο νοσοκομείο και να υποστεί βαριές επεμβάσεις. Δεν μπορεί να μένει ο νησιώτης αβοήθητος δηλαδή, σε ένα αρχικά εύκολα αντιμετωπίσιμο περιστατικό, και να καταλήγει σε επικίνδυνες καταστάσεις εντός Αθηναϊκών νοσοκομείων, επειδή κάποιοι θέλουν να ασκούν δήθεν υψηλή ιατρική, κι όχι να αντιμετωπίζουν κάτι όσο είναι ακόμη απλό.

Τι τέλεια φωτο...

βορειοκορεάτικο καθεστώς του ΣΖα: όποιος δεν χαμογελάει αρκετά απολύεται...

Άγγελος

Fak news.

Γιατρός των 700

Στις 13-15/3/17 στην αθηνα,γίνονται interviews για εργασία με 120000/έτος tax free,40 ώρες εβδομάδα,45 μέρες άδεια το χρόνο,δωρεαν διαμονή για όλη την οικογένεια,δωρεαν για όλη την οικογένεια τα αεροπορικά εισιτήρια προς ελλαδα κατ'ετος,δωρεαν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλη την οικογένεια,εκπαιδευτικές άδειες,δωρεαν μεταφορά του ιατρού απο και προς το νοσοκομείο,bonus με την λήξη του συμβολαίου,πενταετή συμβόλαια με δυνατότητα ανανέωσης έως 5 φορές. Σαουδικη Αραβια. Δείτε το στο διαδύκτιο.

Γιάννης Γ

@ Γιατρός των 700 11/03/2017 10:07 ........... Γιατρέ των 700 ευρώ!. ..... Οπου ακούς πολλά κεράσια να παίρνεις και να κρατάς μικρό καλάθι, και όλα δεν είναι τόσο ρόδινα και ωραία όπως σου αρέσει, ή να σου τα παρουσιάζουν. ........ Μιλάμε για την Σαουδαραβία. Μια χώρα με ένα ανελεύθερο θρησκευτικό και σκοταδιστικό καθεστώς όπου ειλικρινά δεν μπορείς να αναπνεύσεις. ........ Επί της ιατρικής πλευράς τώρα. .... Εάν πας εκεί θα μάθεις να εξετάζεις ( επειδή εισαι αλλόθρησκος ), γυναίκες σε όποιο μέρος του σώματός τους χρειαστεί να είναι γυμνές, εξέταση μόνο με καθρέπτη Και εάν χρειαστεί ακρόαση τα ακουστικά έχεις μόνο στα αυτιά σου εσύ. Το άγγιγμα της ασθενούς με το στηθοσκόπιο γίνεται μόνο από γυναίκα therapist. .... To ίδιο και οι μαλάξεις στην κοιλιακή χώρα της κάθε ασθενούς. ....... Το τραγικότερο όλων είναι ότι δεν έχεις να κάνεις με μια ιατρική φιλοσοφία στα εκει νοσοκομεία, αλλά με ένα σωρό ιατρικές φιλοσοφίες. ........ Ότι το τραγικότερο είναι να σου παριστάνει τον σούπερ προφέσορα γιατρό ο κάθε ΙνδοΠακιστανός ή ο κάθε Υεμενίτης . Αλλά και για κάποιους Βούλγαρους ή Ρουμάνους. ....... Στα νοσοκομεία υπάρχει μια πολυεθνική κοινωνία γιατρών από τις παραπάνω χώρες και νοσηλευτικό προσωπικό από Φιλιππίνες και Ινδία και Κεϊλάνη . ...... Και άντε δούλεψε ή συνεννοήσου μετά με όλους αυτούς τους .....'συναδέλφους σου" για ιατρικά θέματα και για θέματα ασθενών και θεραπειών. ..... Και εάν τύχει και κοντραριστείς σε κάτι και σου πει ο χλέμπουρας ο κελεμπίας διευθυντής τα δικά του !!!!!! Τότε , Τέλος και "μάφι" και με το πρώτο αεροπλάνο φεύγεις. . ........... Πολύ καλύτερα είναι τα πράγματα στα Εμιράτα, αλλά και εκεί υπάρχουν προβλήματα συνεργασίας μεταξύ των εθνοτήτων των γιατρών. .... Και πάρα πολλοί γιατροί έχουν κατέβει από τις πρώην Ανατολικές χώρες. ........ Ετσι που λες αγαπητέ μου κράτα μικρό καλάθι και κυρίως αν αποφασίσεις για αυτό το εγχείρημα αναζήτησε Ελληνες ή Κύπριους γιατρούς αυτού του νοσοκομείου αν υπάρχουν για αυτό το νοσοκομείο που σου προτείνουν οι διάφορες σειρήνες ρώτα τους και μετά αποφάσισε.

a

Μετά θα ζητήσουν και άλλες ειδικότητες πχ ΠΧ ΚΧ ΝΧ ογκολογους αιματολογους κλπ ύστερα αυτοί θα θέλουν να εξειδικευτούν άλλοι θα στήσουν μαγαζάκια πάντα με άλλοθι την επιστήμη και την προσφορά στον συνάνθρωπο κοκ. Οι παλαιότεροι θα θέλουν να ξεκουραστούν, δεν θα μπορούν να κάνουν και την λάντζα οι παλαιοί και θα ζητούν ειδικευόμενους. Θα γίνουν και οι σχετικές ανακατατάξεις και αποσπάσεις στο υπόλοιπο προσωπικό κατά τα γνωστά και αυτό ύστερα δεν θα φθάνει. Όσο οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ έχουν στο μυαλό τους πρότυπα και δομές του παρελθόντος και περιγράφουν την κατάσταση σύμφωνα με τα προσωπικά άντε και τα συμφέροντα της ειδικότητας τους τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει. Όσοι και να προσληφθούν θα υπάρχουν ελλείψεις και αν οι ίδιοι δεν καταγγείλουν τις παρανομίες που ξεκινούν από απλά πχ μη τήρηση πρωινού ωραρίου και φθάνουν στα σύνθετα στον γνωστό σε όλους με οποιοδήποτε τρόπο παράνομο χρηματισμό, το ΕΣΥ θα σέρνεται. Γενικώς σαυτή τη χώρα πάσχουμε από έλλειψη αντικειμενικής περιγραφής μιας κατάστασης, φανταζόμαστε πράγματα, λέμε ψέματα ο ένας στον άλλο και στους εαυτούς μας και μετά πάντα φταίνε οι άλλοι. Έτσι δεν είναι δυνατό να γίνει σοβαρός σχεδιασμός με σύγχρονες αντιλήψεις και πρωτόκολλα/οδηγίες Αναρωτιέμαι ακόμη αν σαυτο το νησί υπάρχει λεπτομερής καταγραφή και μηχανοργάνωση ώστε να δίδεται η πραγματική εικόνα των αναγκών ενός πληθυσμού ο οποίος έχει μεγάλες αλλαγές μέσα στο χρόνο. Θα μπορούσε να είναι πχ εποχιακό προσωπικό και όχι μόνιμο, οργανωμένες αεροδιακομιδές, έμπειροι γενικοί γιατροί, τηλεϊατρική, καταμερισμός των ειδικοτήτων σε γειτονικά νησιά κλπ

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

dikastirio-apsalos

Το έγκλημα είχε τελεστεί τον Ιούλιο του 2015 - Ο δράστης δεν δίστασε να βγάλει τα μάτια και να κόψει τα γεννητικά όργανα του θύματος - Σύμφωνα με όσα το φονικό έγινε για τα μάτια μιας παντρεμένης γυναίκας με την οποία διατηρούσαν και οι δυο δεσμό

aee12

Πρόκειται για μία υπόθεση που πλέον έχει πάρει την δικαστική οδό αφού υπήρξε άμεση κινητοποίηση των Αρχών - Η γυναίκα «άρπαξε» 10.000 ευρώ από το σπίτι του επιχειρηματία συζύγου της και σχεδίαζε να πετάξει αεροπορικώς σε άλλη ήπειρο

4
diodia-mitsotakis-an

Στόχος είναι να αναγνωρίζεται από πού μπήκε ο χρήστης, ο οποίος θα πληρώνει όλο το αντίτιμο της διαδρομής αλλά εάν βγει νωρίτερα σε μία έξοδο, τότε αυτόματα το σύστημα θα του αφαιρεί το ποσό από τον λογαριασμό

1
antwn00

Πού είναι η υπερβολή και πού η παρεξήγηση στην «υπόθεση Αντωνιάδου» - Ο καθηγητής Παντελής Μπάγκος, φοιτήτρια του οποίου ήταν η ερευνήτρια στο τμήμα Πληροφορικής, εξηγεί αναλυτικά τι ακριβώς συμβαίνει

34