Μη χάσετε το Πρώτο Θέμα με ακόμη μεγαλύτερες προσφορές για όλη την οικογένεια!

Μη χάσετε το Πρώτο Θέμα με ακόμη μεγαλύτερες προσφορές για όλη την οικογένεια!


Μη χάσετε το Πρώτο Θέμα  με ακόμη μεγαλύτερες προσφορές για όλη την οικογένεια!
Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :


1. Την εφημερίδα


Κλείσιμο


 

2. Τη συγκλονιστική ταινία “FURY” με τον μοναδικό Μπραντ Πιτ

 

Θέλεις μια ταινία που θα σε καθηλώσει;

Έχεις ΘΕΜΑ!

 

Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ

η συγκλονιστική πολεμική ταινία

 

FURY

 

 

και στις δύο εκδόσεις (4,25 – 2,00 €)

 

Ο σούπερ-σταρ Μπραντ Πιτ πρωταγωνιστεί σε ένα πολεμικό δράμα που καθηλώνει. Η ατμόσφαιρα της μάχης, οι συγκρούσεις των χαρακτήρων και η δράση αποτυπώνονται με απίστευτο ρεαλισμό.




 

To 1945, καθώς ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος πλησιάζει στο τέλος του, ένας σκληροτράχηλος λοχίας του αμερικανικού στρατού, τον οποίον υποδύεται με μοναδική πειστικότητα ο Μπραντ Πιτ, ηγείται μιας μικρής ομάδας βετεράνων μαχητών. Οι Γερμανοί επιτίθενται με όλες τους τις δυνάμεις, αλλά οι ήρωες της ταινίας κατορθώνουν να επιβιώσουν ακόμη και αφότου το άρμα μάχης στο οποίο επιβαίνουν πλήττεται από τα εχθρικά πυρά. Ο λοχίας, όμως, θα πρέπει να αντικαταστήσει τον πολυβολητή, ο οποίος έχασε τη ζωή του στη διάρκεια της σύγκρουσης. Από την κεντρική διοίκηση του εκστρατευτικού σώματος αποφασίζεται να σταλεί στο τανκ του Μπραντ Πιτ ένας νέος στρατιώτης, εντελώς άμαθος στις άγριες συνθήκες που επικρατούν στην πρώτη γραμμή του πυρός. Ο λοχίας όμως αναλαμβάνει αμέσως να χαλυβδώσει το ηθικό του νεαρού, κάνοντάς του εντατικά «μαθήματα», σε πραγματικές συνθήκες πολέμου, μέσα στη φρίκη του πεδίου μάχης.

Η εξέλιξη της ταινίας κρατά τον θεατή με κομμένη την ανάσα, καθώς ο ρεαλισμός των σκηνών θεωρήθηκε σταθμός για τις πολεμικές ταινίες. Ακέραιη η καταστροφική μανία των εχθροπραξιών ανάμεσα στους συμμάχους και την παραπαίουσα ναζιστική Γερμανία ζωντανεύει ξανά μέσα από το «Fury» -σχεδόν κυριολεκτικά.

 

και στις δύο εκδόσεις (4,25 – 2,00 €)

 

Μην τo χάσετε!

 


 

3. Το ερωτικό – ανατρεπτικό μυθιστόρημα της Γιοβάννας “Φεύγω, αγάπησα”, που θα σας συναρπάσει

      (μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

                             

Αυτή την Κυριακή

το ανατρεπτικό μυθιστόρημα

 

“Φεύγω, αγάπησα”

της Γιοβάννας

 

είναι στο ΘΕΜΑ!

 

μόνο στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)

 

Η εγκατάλειψη οικογενειακής στέγης είναι το αμάρτημά της, ο έρωτας όμως είναι η ζωή της: Μια νεαρή γυναίκα επαναστατεί ενάντια στη ρουτίνα και το συμβιβασμό του γάμου, για να ακολουθήσει την καρδιά της.




 

Το μυθιστόρημα «Φεύγω, αγάπησα» της Γιοβάννας προσφέρει αυτή την Κυριακή στους αναγνώστες του το Πρώτο ΘΕΜΑ.

 

«Μονόδρομος η ευτυχία, μονόδρομος και καταστροφή. Ανάσα δεν παίρνεις» -αυτή είναι η φράση-κλειδί ενός πραγματικά σπουδαίου, βαθιά ελληνικού όσο και ανθρώπινου, μυθιστορήματος. Η συγγραφέας Γιοβάννα -μια εντελώς ιδιαίτερη περίπτωση και η ίδια, καθώς υπήρξε εξαίρετη τραγουδίστρια πριν μοιραστεί με το κοινό το λογοτεχνικό της χάρισμα- πλάθει έναν μύθο με τα υλικά του ερωτικού μελοδράματος που δόξασε ο ελληνικός κινηματογράφος.

Πρωταγωνίστρια του «Φεύγω, αγάπησα» είναι η Ματούλα, μια νεαρή κοπέλα που ασφυκτιά στον οικογενειακό κλοιό και αναζητά διακαώς μια διέξοδο, μια οποιαδήποτε διέξοδο. Παντρεύεται έναν άντρα πολύ μεγαλύτερό της, χωρίς να την εξάπτει καθ' οιονδήποτε τρόπο. Ζει μαζί του και, μάλιστα, φέρνει στον κόσμο ένα παιδί, τον καρπό αυτής της σχέσης που δεν θα μπορούσε να πάει μακριά. Και δεν πήγε: Από το βάθος του ορίζοντα προσγειώθηκε στη ζωή της απελπισμένης Ματούλας ένας νεαρός, ρωμαλέος αλλά και άστατος άντρας. Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διλήμματος άρχισε να επαληθεύεται τάχιστα, καθώς η πρωταγωνίστρια του μυθιστορήματος ερωτεύτηκε αμέσως και με όλη τη δύναμη της ψυχής της τον ανιψιό του συζύγου της, έναν οδηγό φορτηγού. Τίποτα δεν είχε πια σημασία για τη Ματούλα, τίποτα εκτός από τον παράφορο, παθιασμένο της έρωτα για τον αγαπημένο της. Έπρεπε, ήταν γραφτό να τον κερδίσει -και σε αυτή την προσπάθεια κατέθεσε ολόκληρο τον εαυτό της. Αλλά τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά -και η Γιοβάννα ξέρει ακριβώς πώς να παρασύρει τον αναγνώστη στον δαιδαλώδη λαβύρινθο του ερωτικού πάθους.

 

Μην χάσετε αυτή την Κυριακή το Πρώτο ΘΕΜΑ και το μυθιστόρημα «Φεύγω, αγάπησα» της Γιοβάννας.

 

(στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

Μην τo χάσετε!



 

4. Εξετάσεις – ασπίδα για όλες τις γυναίκες, σε προνομιακή τιμή, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας




 

Με αφορμή

την Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας

το Πρώτο Θέμα & το Metropolitan Hospital

προσφέρουν σε όλες τις γυναίκες

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΣΠΙΔΑ

 

  • Ψηφιακή Μαστογραφία, Υπέρηχο Μαστού & Κλινική εξέταση μόνο με 30 €   ή
  • Υπέρηχο Μαστού & Κλινική εξέταση μόνο με 20 €

 

Η προσφορά ισχύει έως τις 31 Δεκεμβρίου 2017

 

 

Με αφορμή της Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το Πρώτο Θέμα και το Metropolitan Hospital, θέλοντας να τονίσουν την αξία και τη σημασία της πρόληψης, προσφέρουν σε όλες τις αναγνώστριες του ΘΕΜΑτος ένα ξεχωριστό δώρο.

 

Πιο συγκεκριμένα, αυτή την Κυριακή 12 Μαρτίου στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας θα βρείτε  ένα κουπόνι με το οποίο μπορείτε να κάνετε :

ü  Ψηφιακή Μαστογραφία, Υπέρηχο Μαστού και Κλινική εξέταση από ειδικό μαστολόγο με 30 ευρώ ή

ü  Υπέρηχο Μαστού και Κλινική εξέταση από ειδικό μαστολόγο με 20 ευρώ

 

ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ

 

ü  Κόψτε το κουπόνι που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση (2,00 ευρώ) όσο και στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)

ü  Καλέστε -οι ίδιες οι ενδιαφερόμενες κυρίες- στο 210-4809050, καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-16:00, για να κλείσετε το ραντεβού σας για τις εξετάσεις που επιθυμείτε να κάνετε. Το ραντεβού σας μπορείτε να το κλείσετε όταν επιθυμείτε και για όποια ημερομηνία επιλέξετε, μέχρι τις 31/12/2017.

 

Προσοχή : Το κουπόνι θα ισχύει έως τις 31/12/2017.

Αυτό σημαίνει ότι μέχρι αυτήν την ημερομηνία, μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας, για να πραγματοποιήσετε μία ή και όλες τις παραπάνω εξετάσεις.

Για όλες τις εξετάσεις, είναι απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού, που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού: 210 4809050

Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-16:00



 

5. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για μία από τις μεγαλύτερες παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων με ένα τηλεφώνημα!

 

Και αυτή την Κυριακή

κάντε κράτηση τηλεφωνικά και

αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός

 

για μία μεγάλη παράσταση των Αθηναϊκών  Θεάτρων!

 

και στις δύο εκδόσεις (4,25€ - 2€)

 

Με το κουπόνι αυτής της Κυριακής 12 Μαρτίου αγοράστε ένα εισιτήριο για μία από τις μεγαλύτερες παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων και αποκτήστε άλλο ένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

  • “Βάφ’ τα μαύρα” – Θέατρο Λαμπέτη (κάθε εβδομάδα από Τετάρτη έως Κυριακή)

 

Αυτή την Κυριακή 12 Μαρτίου λοιπόν στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για την  παραπάνω παράσταση, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Εσείς πολύ απλά :

  • κόψτε το κουπόνι,
  • επιλέξτε την παράσταση που επιθυμείτε να δείτε :
  • τηλεφωνήστε στο 211-1000365 καθημερινά 09:00 - 21:00 από την Κυριακή 12/3/2017 έως και το Σάββατο 18/3/2017, για να κάνετε την κράτησή σας για όλες τις παραστάσεις μέχρι τις 31/3/2017 (εκτός βραδινής Σαββάτου).

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαραίτητη προϋπόθεση η έγκαιρη κράτηση θέσεων και η προσκόμιση των κουπονιών στα ταμεία του θεάτρου .

Η προσφορά εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας και μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων.

 

Λίγα λόγια για την παράσταση που μπορείτε να παρακολουθήσετε :

 

  • Θέατρο ΛΑΜΠΕΤΗ – “Βαφ’ τα μαύρα”

Μια κηδεία – δύο πτώματα και τρία εκατομμύρια ευρώ. Το 2008 οι Παπαθανασίου και Ρέππας ανέβασαν στο θέατρο ΛΑΜΠΕΤΗ την κωμωδία «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα», που παίχτηκε για τέσσερα χρόνια. Το 2012 ανέβασαν το «Άντρες έτοιμοι για όλα» που παίχτηκε για τέσσερα χρόνια. Και τώρα τι; Τι άλλο από μια καινούργια κωμωδία. Μια καινούργια κωμωδία με το ίδιο πάντα επίκεντρο. Τα έγκατα της ελληνικής οικογένειας. Τη θεματική που σφράγισε την εικοσάχρονη πορεία τους στο ελληνικό θέατρο ήδη από την πρώτη τους κωμωδία που παίχτηκε σε Αθηναϊκή σκηνή. Το έργο «Μπαμπάδες με ρούμι». Κωμωδία λοιπόν με... ένα φέρετρο. Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Νικολέττα Βλαβιανού, Χάρης Γρηγορόπουλος, Ευθύμης Ζησάκης, Σπύρος Κυριάκος, Νίκη Λάμη, Μαίρη Σταυρακέλη, Δήμητρα Στογιάννη, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Φιλίππου.

 

Απαραίτητη προϋπόθεση η  προσκόμιση του κουπονιού.





6. και ……. δύο αγαπημένα περιοδικά που αξίζει να διαβάσετε!

Ένα περιοδικό διακόσμησης και ένα για τους stars :

(μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

 

  • Το νέο τεύχος του σύγχρονου περιοδικού διακόσμησης Casa Viva, γιατί σήμερα πολυτέλεια σημαίνει καλό γούστο και έξυπνες ιδέες που εφαρμόζονται με στυλ και




ΚΑΙ

  • Το νέο τεύχος του αγαπημένου περιοδικού People με όλα τα νέα των σταρ στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Το περιοδικό που -εδώ και 40 χρόνια- οι διάσημοι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται και μοιράζονται τις προσωπικές τους στιγμές και οι καθημερινοί άνθρωποι εμπνέουν με τη ζωή τους, το μεγαλύτερο περιοδικό στον κόσμο, έρχεται στο σπίτι σας κάθε Κυριακή με το Πρώτο Θέμα.

Στο PEOPLE κάθε εβδομάδα μπορείτε να μάθετε όλα τα νέα των σταρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να διαβάσετε συναρπαστικές ιστορίες και να απολαύσετε μεγάλες αποκλειστικότητες.

Διαβάστε στο People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ :

ΣΑΚΗΣ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ: ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΟ SURVIVOR

Kι όμως είναι αλήθεια: Η Χριστίνα Μπόμπα σε λίγες μέρες θα είναι στον Άγιο Δομίνικο για να μείνει με τον αγαπημένο της μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής που τρέλανε τα μηχανάκια της AGB κάνει τις εκτιμήσεις του για το νικητή, απαντά σε όσα γράφτηκαν για πακέτα τσιγάρα στις ομάδες των παικτών, ξεκαθαρίζει τι ισχύει για την αμοιβή του, ομολογεί πως κάποιες στιγμές ζηλεύει τους παίκτες και θα θελε να είναι στη θέση τους, ενώ αποκαλύπτει πως σε λίγες μέρες υποδέχεται στο σπίτι όπου μένει στη Δομινικανή δημοκρατία τη σύντροφό του, Χριστίνα Μπόμπα.

γιωργοσ αγγελοπουλοσ: ο προπονητησ θαλασσιου σκι που εγινε από μαχητησ διασημοσ
Γνωρίζουμε καλύτερα ένα από τα μεγάλα φαβορί του Survivor. Η ζωή στη Σκιάθο, η εποχή που έπαιζε επαγγελματικά ποδόσφαιρο και το σκάνδαλο όπου βρέθηκε μπλεγμένος. 


ελενη βαϊτσου «Δεν ερωτευμομαι ουτε ευκολα, ουτε κεραυνοβολα»

Πώς από μια δουλειά γραφείου αποφάσισε να αλλάξει καριέρα και να γίνει ηθοποιός, το Μπρούσκο που της άλλαξε τη ζωή, τα δημοσιεύματα που την ενόχλησαν και ο λόγος που δεν ξέρουμε τίποτα για την προσωπική της ζωή.

Jimmy Choo: ο αντρασ που κατεκτησε τον κοσμο με τα παπουτσια του

Αναμνήσεις από τη σχέση του με την πιο διάσημη πελάτισσά του, πριγκίπισσα Diana, τα παπούτσια που δεν φορούσε ποτέ, οι προτιμήσεις της και η τραγική σύμοτωση την ημέρα του θανάτου της.

ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΛΗΣ «Τα Όσκαρ όπως τα έζησα»

Ο Σπύρος Σούλης ήταν στην 89η τελετή απονομής βραβείων Oscar στο Los Angeles και περιγράφει στο People όλα όσα έζησε εκεί, αλλά και τον πανικό που δημιουργήθηκε ύστερα από το την λάθος ανακοίνωση του βραβείου καλύτερης ταινίας , που θα μείνει στην ιστορία

ΚΑΤΡΙΝΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗ: «Η συγγραφή ήταν πάντα η διέξοδός μου».
Η Κατρίνα Τσάνταλη μιλάει στο People για το πρώτο της παραμύθι "Το Σοφάκι και ο Ντο", που ξύπνησε μέσα από την αγάπη της για τα αδέσποτα, το πάθος της για την οικογενειακή επιχείρηση οινοποιίας, την αδυναμία της στο μπαμπά της, αλλά και τα δημοσιεύματα για εκείνη που την ξάφνιασαν δυσάρεστα.

VIOLA DAVIS: ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΤΩΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ
Γεννήθηκε στην καλύβα της γιαγιάς της σε μια πρώην φυτεία. Ο πατέρας της ήταν σταβλίτης αλόγων, αλκοολικός, που βιαιοπραγούσε στη μητέρα της, αλλά έμειναν μαζί μέχρι το θάνατό του. Η βραβευμένη με Όσκαρ β΄γυναικείου ρόλου ηθοποιός μιλά στο people για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, την απόφαση να γίνει ηθοποιός, τον τρόπο που γνώρισε τον άντρα της ζωής της, την κόρη που υιοθέτησε το 2011 και τον τρόπο που τη μεγαλώνει για να μην ξεχάσει ποτέ από πού ξεκίνησε η μαμά της.

 



 

 (μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

 

 

Όσοι από εσάς επιλέξουν λοιπόν να αγοράσουν το "Θέμα" χωρίς τις προσφορές (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

 

1. Την εφημερίδα.

 

2. Τη συγκλονιστική ταινία “FURY” με τον μοναδικό Μπραντ Πιτ

 

Θέλεις μια ταινία που θα σε καθηλώσει;

Έχεις ΘΕΜΑ!

 

Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ

η συγκλονιστική πολεμική ταινία

 

FURY

 

 

και στις δύο εκδόσεις (4,25 – 2,00 €)

 

Ο σούπερ-σταρ Μπραντ Πιτ πρωταγωνιστεί σε ένα πολεμικό δράμα που καθηλώνει. Η ατμόσφαιρα της μάχης, οι συγκρούσεις των χαρακτήρων και η δράση αποτυπώνονται με απίστευτο ρεαλισμό.

 

To 1945, καθώς ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος πλησιάζει στο τέλος του, ένας σκληροτράχηλος λοχίας του αμερικανικού στρατού, τον οποίον υποδύεται με μοναδική πειστικότητα ο Μπραντ Πιτ, ηγείται μιας μικρής ομάδας βετεράνων μαχητών. Οι Γερμανοί επιτίθενται με όλες τους τις δυνάμεις, αλλά οι ήρωες της ταινίας κατορθώνουν να επιβιώσουν ακόμη και αφότου το άρμα μάχης στο οποίο επιβαίνουν πλήττεται από τα εχθρικά πυρά. Ο λοχίας, όμως, θα πρέπει να αντικαταστήσει τον πολυβολητή, ο οποίος έχασε τη ζωή του στη διάρκεια της σύγκρουσης. Από την κεντρική διοίκηση του εκστρατευτικού σώματος αποφασίζεται να σταλεί στο τανκ του Μπραντ Πιτ ένας νέος στρατιώτης, εντελώς άμαθος στις άγριες συνθήκες που επικρατούν στην πρώτη γραμμή του πυρός. Ο λοχίας όμως αναλαμβάνει αμέσως να χαλυβδώσει το ηθικό του νεαρού, κάνοντάς του εντατικά «μαθήματα», σε πραγματικές συνθήκες πολέμου, μέσα στη φρίκη του πεδίου μάχης.

Η εξέλιξη της ταινίας κρατά τον θεατή με κομμένη την ανάσα, καθώς ο ρεαλισμός των σκηνών θεωρήθηκε σταθμός για τις πολεμικές ταινίες. Ακέραιη η καταστροφική μανία των εχθροπραξιών ανάμεσα στους συμμάχους και την παραπαίουσα ναζιστική Γερμανία ζωντανεύει ξανά μέσα από το «Fury» -σχεδόν κυριολεκτικά.

 

και στις δύο εκδόσεις (4,25 – 2,00 €)

 

Μην τo χάσετε!

 

3. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για μία από τις μεγαλύτερες παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων με ένα τηλεφώνημα!

 

Και αυτή την Κυριακή

κάντε κράτηση τηλεφωνικά και

αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός

 

για μία μεγάλη παράσταση των Αθηναϊκών  Θεάτρων!

 

και στις δύο εκδόσεις (4,25€ - 2€)

 

Με το κουπόνι αυτής της Κυριακής 12 Μαρτίου αγοράστε ένα εισιτήριο για μία από τις μεγαλύτερες παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων και αποκτήστε άλλο ένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

  • “Βάφ’ τα μαύρα” – Θέατρο Λαμπέτη (κάθε εβδομάδα από Τετάρτη έως Κυριακή)

 

Αυτή την Κυριακή 12 Μαρτίου λοιπόν στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για την  παραπάνω παράσταση, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Εσείς πολύ απλά :

  • κόψτε το κουπόνι,
  • επιλέξτε την παράσταση που επιθυμείτε να δείτε :
  • τηλεφωνήστε στο 211-1000365 καθημερινά 09:00 - 21:00 από την Κυριακή 12/3/2017 έως και το Σάββατο 18/3/2017, για να κάνετε την κράτησή σας για όλες τις παραστάσεις μέχρι τις 31/3/2017 (εκτός βραδινής Σαββάτου).

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαραίτητη προϋπόθεση η έγκαιρη κράτηση θέσεων και η προσκόμιση των κουπονιών στα ταμεία του θεάτρου .

Η προσφορά εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας και μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων.

 

Λίγα λόγια για την παράσταση που μπορείτε να παρακολουθήσετε :

 

  • Θέατρο ΛΑΜΠΕΤΗ – “Βαφ’ τα μαύρα”

Μια κηδεία – δύο πτώματα και τρία εκατομμύρια ευρώ. Το 2008 οι Παπαθανασίου και Ρέππας ανέβασαν στο θέατρο ΛΑΜΠΕΤΗ την κωμωδία «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα», που παίχτηκε για τέσσερα χρόνια. Το 2012 ανέβασαν το «Άντρες έτοιμοι για όλα» που παίχτηκε για τέσσερα χρόνια. Και τώρα τι; Τι άλλο από μια καινούργια κωμωδία. Μια καινούργια κωμωδία με το ίδιο πάντα επίκεντρο. Τα έγκατα της ελληνικής οικογένειας. Τη θεματική που σφράγισε την εικοσάχρονη πορεία τους στο ελληνικό θέατρο ήδη από την πρώτη τους κωμωδία που παίχτηκε σε Αθηναϊκή σκηνή. Το έργο «Μπαμπάδες με ρούμι». Κωμωδία λοιπόν με... ένα φέρετρο. Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Νικολέττα Βλαβιανού, Χάρης Γρηγορόπουλος, Ευθύμης Ζησάκης, Σπύρος Κυριάκος, Νίκη Λάμη, Μαίρη Σταυρακέλη, Δήμητρα Στογιάννη, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Φιλίππου.

 

Απαραίτητη προϋπόθεση η  προσκόμιση του κουπονιού.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης