Συνέλαβαν στην Κόρινθο «μπουμπούκι» που αναζητούσε η Κύπρος

Συνέλαβαν στην Κόρινθο «μπουμπούκι» που αναζητούσε η Κύπρος

Κατηγορείται για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, εμπορία ενήλικων προσώπων, εμπορία παιδιού, εκμετάλλευση στην εργασία και βία στην οικογένεια

Συνέλαβαν στην Κόρινθο «μπουμπούκι» που αναζητούσε η Κύπρος
Τον αναζητούσαν οι αρχές της Κύπρου για βαρύτατα αδικήματα, για τα οποία είχε εκδοθεί σε βάρος του Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης, αλλά ο νεαρός Έλληνας καταζητούμενος είχε καταφέρει να διαφύγει στην Ελλάδα και κρυβόταν στην Κόρινθο.

Εκεί τον εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε το ένταλμα από τις κυπριακές αρχές, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για πράξεις που έγιναν στην Κύπρο και συγκεκριμένα για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, εμπορία ενήλικων προσώπων, εμπορία παιδιού, εκμετάλλευση στην εργασία και βία στην οικογένεια!

Ο 25χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Ναυπλίου, ο οποίος είναι αρμόδιος για την εκτέλεση Ευρωπαϊκών Ενταλμάτων και έδωσε εντολή να κινηθούν οι διαδικασίες για την έκδοσή του στην Κύπρο που τον αναζητά.

Κλείσιμο
*** Καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κω για απρόκλητη σωματική βλάβη εκκρεμούσε σε βάρος ενός 45χρονου Έλληνα, στον οποίο είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους. Ο φυγόποινος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας στο νησί, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης