Συνέλαβαν στην Κόρινθο «μπουμπούκι» που αναζητούσε η Κύπρος

Συνέλαβαν στην Κόρινθο «μπουμπούκι» που αναζητούσε η Κύπρος

Κατηγορείται για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, εμπορία ενήλικων προσώπων, εμπορία παιδιού, εκμετάλλευση στην εργασία και βία στην οικογένεια

Τον αναζητούσαν οι αρχές της Κύπρου για βαρύτατα αδικήματα, για τα οποία είχε εκδοθεί σε βάρος του Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης, αλλά ο νεαρός Έλληνας καταζητούμενος είχε καταφέρει να διαφύγει στην Ελλάδα και κρυβόταν στην Κόρινθο.

Εκεί τον εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε το ένταλμα από τις κυπριακές αρχές, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για πράξεις που έγιναν στην Κύπρο και συγκεκριμένα για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, εμπορία ενήλικων προσώπων, εμπορία παιδιού, εκμετάλλευση στην εργασία και βία στην οικογένεια!

Ο 25χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Ναυπλίου, ο οποίος είναι αρμόδιος για την εκτέλεση Ευρωπαϊκών Ενταλμάτων και έδωσε εντολή να κινηθούν οι διαδικασίες για την έκδοσή του στην Κύπρο που τον αναζητά.

*** Καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κω για απρόκλητη σωματική βλάβη εκκρεμούσε σε βάρος ενός 45χρονου Έλληνα, στον οποίο είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους. Ο φυγόποινος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας στο νησί, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

SS

Κανένας γύφτος θα είναι και λένε ''Ελληνας"

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

giovan_2

Σε ηλικία 5,5 ετών, ο Γιόβιτσα που είχε χάσει τον πατέρα του στον πόλεμο της Βοσνίας φιλοξενήθηκε από οικογένεια στην Καβάλα- Στα 30 του, δάσκαλος πλέον, με διαβατήριο τη μνήμη του και μια ξεθωριασμένη φωτογραφία  ξαναβρήκε αυτούς τους ανθρώπους για να ανταποδώσει τη φιλοξενία

2