Λήστεψε βενζινάδικο αλλά τον έπιασαν αμέσως

Λήστεψε βενζινάδικο αλλά τον έπιασαν αμέσως

Ο 29χρονος Έλληνας μπήκε στο βενζινάδικο φορώντας κουκούλα full face, ακινητοποίησε το μοναδικό υπάλληλο με την απειλή μαχαιριού και άρπαξε από το ταμείο 450 ευρώ

Λήστεψε βενζινάδικο αλλά τον έπιασαν αμέσως
Η ληστεία σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στην Πάτρα πέτυχε τα ξημερώματα του Σαββάτου, αλλά στην διαφυγή τα έκανε… θάλασσα ο νεαρός δράστης! Καθώς προσπάθησε να εξαφανιστεί τρέχοντας, εντοπίστηκε εύκολα από τα περιπολικά της Άμεσης Δράσης.

Ο 29χρονος Έλληνας μπήκε στο βενζινάδικο φορώντας κουκούλα full face, ακινητοποίησε το μοναδικό υπάλληλο με την απειλή μαχαιριού και άρπαξε από το ταμείο 450 ευρώ. Αμέσως μετά, το έβαλε στα πόδια, αλλά οι αστυνομικοί οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από το θύμα κατάλαβαν ότι αυτός ήταν ο ληστής επειδή… έτρεχε σε κοντινή απόσταση!

Έτσι, τον ακινητοποίησαν και του έκαναν σωματική έρευνα, κατά την οποία βρήκαν πάνω του τόσο την κουκούλα και το μαχαίρι, όσο και τα κλεμμένα χρήματα που αποδόθηκαν στον υπάλληλο του πρατηρίου. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη για ληστεία και παράνομη οπλοχρησία σε βαθμό κακουργήματος.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης