Άγριο ξύλο σε γυναίκες σε Βόλο και Αγρίνιο

Άγριο ξύλο σε γυναίκες σε Βόλο και Αγρίνιο

Οι γονείς της 26χρονης τη βρήκαν αιμόφυρτη στα σκαλοπάτια της εκκλησίας - Στο νοσοκομείο μία 29χρονη, καταζητείται ο 39χρονος «σύντροφός» της

Άγριο ξύλο σε γυναίκες σε Βόλο και Αγρίνιο
Θύματα πρωτοφανούς κακοποίησης έπεσαν δυο νέες γυναίκες στο Βόλο και το Αγρίνιο, από τους «νταήδες» συντρόφους τους με τους οποίους διαπληκτίστηκαν για άγνωστους λόγους! Τα θύματα κατέληξαν στα νοσοκομεία των δυο πόλεων, ενώ οι «παλικαράδες» έσπευσαν να εξαφανιστούν και αναζητούνται.

Στο Βόλο, οι γονείς μιας 26χρονης που ανησύχησαν επειδή καθυστερούσε να επιστρέψει στο σπίτι την αναζήτησαν και την βρήκαν αιμόφυρτη στα σκαλοπάτια της εκκλησίας του Αγίου Νεκταρίου, με τραύματα στο πρόσωπο, τον αυχένα και τα χέρια! Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς του τμήματος Βελεστίνου που τη βρήκαν στο «Αχιλλοπούλειο» νοσοκομείο, καβγάδισε με έναν άνδρα που την αναζητούσε εκτός εαυτού και, όταν τη βρήκε, την έπιασε από τα μαλλιά και χτυπούσε το κεφάλι της στην πόρτα της εκκλησίας! Ο φερόμενος ως δράστης του άγριου ξυλοδαρμού αναζητείται.

*** Στο Αγρίνιο, αναζητείται από την τοπική Ασφάλεια ένας 39χρονος τον οποίο κατήγγειλε μια 29χρονη κοπέλα ότι την μετέφερε με το όχημα του στο άλσος του Αγίου Χριστοφόρου όπου την προσέβαλε με άσεμνες εκφράσεις και χειρονομίες και στη συνέχεια την χτύπησε άγρια με αποτέλεσμα να καταφύγει στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Σε βάρος του φερόμενου ως δράστη που αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης