Σπείρα εμπόρων ναρκωτικών εξαρθρώθηκε στην Κάλυμνο

Σπείρα εμπόρων ναρκωτικών εξαρθρώθηκε στην Κάλυμνο

Στην συμμορία συμμετείχαν έξι άνδρες ηλικίας και μια 30χρονη - Προμήθευαν ακόμα και ηρωίνη τους χρήστες στο νησί

Σπείρα εμπόρων ναρκωτικών εξαρθρώθηκε στην Κάλυμνο
Με μια συντονισμένη επιχείρηση που εκτελέστηκε ταυτόχρονα σε διάφορα σημεία της Καλύμνου, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, της Ασφαλείας Κω και της Ο.Π.Κ.Ε. συνέλαβαν τα επτά μέλη μιας σπείρας Ελλήνων που διακινούσαν σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών στο νησί.

Στην συμμορία συμμετείχαν έξι άνδρες ηλικίας 28, 34, 35, 36, 42 και 48 χρόνων και μια 30χρονη, οι οποίοι συνελήφθησαν βάσει ενταλμάτων σύλληψης που εξέδωσε η ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Κω με κατηγορίες για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που εμπορευόταν και διακινούσε ναρκωτικές ουσίες και ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια τους.

Κλείσιμο
Σε αυτό του 28χρονου κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 60,5 γραμμαρίων και 1.972 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις ναρκωτικών, στην κατοικία του 42χρονου μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης και τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 0,15 εκατοστών και στην κατοχή του 36χρονου μικροποσότητα ηρωίνης. Τα μέλη της σπείρας οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την πλήρη εξιχνίαση της δράσης τους. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης