Διακινούσε ηρωίνη και κοκαΐνη στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Διακινούσε ηρωίνη και κοκαΐνη στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Πρόκειται για μια 38χρονη η οποία κουβαλούσε πάνω της μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους 13,5 γραμμαρίων και μικροποσότητα κοκαΐνης, τις οποίες προόριζε για πώληση σε χρήστες του νησιού

Διακινούσε ηρωίνη και κοκαΐνη στο λιμάνι της Μυτιλήνης
Μέρα- μεσημέρι αναζητούσε αγοραστές για την παράνομη πραμάτεια της σε έναν απόμερο χώρο του λιμένα Μυτιλήνης μια 38χρονη Ελληνίδα, που εντοπίστηκε αρχικά από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου και στη συνέχεια συνελήφθη με επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών.

Χρειάστηκε, όμως, να επιστρατευτεί ο εκπαιδευμένος στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλος  για να βρεθεί κρυμμένη στα... απόκρυφα σημεία του σώματός της η αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους 13,5 γραμμαρίων και μικροποσότητα κοκαΐνης, τις οποίες προόριζε για πώληση σε χρήστες του νησιού! 

Η 38χρονη είχε στην κατοχή της 350 ευρώ, που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την πώληση ναρκωτικών. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης όπου ασκήθηκε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος της για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης