Παππούς Μπεν: Η ζωή μας είναι μία κόλαση τα τελευταία 25 χρόνια

Παππούς Μπεν: Η ζωή μας είναι μία κόλαση τα τελευταία 25 χρόνια

«Δεν ξέρω αν θα επανέλθουν οι ζωές μας ποτέ από αυτή την φοβερή τραγωδία», είπε ο παππούς του Μπεν, Έντι Νίνταμ

Παππούς Μπεν: Η ζωή μας είναι μία κόλαση τα τελευταία 25 χρόνια
Το χωράφι στο οποίο το βρετανικό κλιμάκιο αναζητά απαντήσεις αναφορικά με την εξαφάνιση του μικρού Μπεν βρέθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης ο 68χρονος παππούς του.

Ο  Έντι Νίνταμ επέστρεψε και πάλι στο σημείο απ’ όπου χάθηκε ο εγγονός του προκειμένου να βοηθήσει στις έρευνες που πραγματοποιούνται στο νησί τις τελευταίες οχτώ ημέρες με την ελπίδα ότι θα δοθεί μία απάντηση στο μυστήριο της εξαφάνισης.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες ο παππούς του Μπεν έκανε αυτοψία στο οικόπεδο μαζί με τον επικεφαλής των ερευνών και έδωσε κάποιες πληροφορίες για το σημείο που γίνονται οι έρευνες ενώ παράλληλα σημείωσε και κάποιες αλλαγές που έχουν γίνει από το 1991, όταν εξαφανίστηκε δηλαδή ο εγγονός του. 

Ο 68χρονος κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο οικόπεδο, παρατήρησε ένα δέντρο που δεν υπήρχε πριν από 25 χρόνια και ευθύς αμέσως οι αστυνομικοί έσπευσαν να το απομακρύνουν από το σημείο προκειμένου να γίνει έρευνα. 

Ο Έντι Νίνταμ, αφού γνώρισε όλη την ομάδα των Βρετανών ερευνητών, τους ευχαρίστησε έναν προς ένα για τον αγώνα που κάνουν προκειμένου να δοθεί μια απάντηση στην οικογένεια. 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εθελοντές και την αστυνομία για την σκληρή δουλειά που κάνουν προκειμένου να βρουν απαντήσεις στην εξαφάνιση του Μπεν. 

Εργάζονται ασταμάτητα κάτω από δύσκολες συνθήκες και όλοι καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο είναι αυτό συναισθηματικά και σωματικά για τους ίδιους. 

Κάποιοι μάλιστα βρίσκονται μακριά από τις οικογένειές τους για να βοηθήσουν τη δική μας οικογένεια και αυτό δείχνει πως οι άνθρωποι νοιάζονται και μας συμπονούν. 

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τα βρετανικά και τα ελληνικά ΜΜΕ για την συνεχή κάλυψη της υπόθεσης του Μπεν και που τόσα χρόνια την κρατούν ζωντανή στα μάτια του κοινού. Χωρίς την βοήθειά τους δεν θα είχαμε φτάσει μέχρι εδώ. 

Η ζωή μας τα τελευταία 25 χρόνια είναι μία κόλαση. Δεν ξέρω αν θα επανέλθουν οι ζωές μας ποτέ από αυτή την φοβερή τραγωδία
», είπε μεταξύ άλλων ο παππούς του Μπεν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης